Luca di Montezemolo: Ο Schumacher ανταποκρίνεται στη θεραπεία

Σχετικά άρθρα

Schumacher-Montezemolo

Έχουν περάσει περισσότερα από 2,5 χρόνια από τότε που ο Michael Schumacher τραυματίστηκε σοβαρά ενώ έκανε σκι και τα πρώτα χαρμόσυνα νέα για την εξέλιξη της υγείας του βγήκαν από το στόμα του Luca di Montezemolo, του πρώην αφεντικού της Ferrari.

Ο Montetzemolo σε πρόσφατη συνέντευξη του υποστηρίζει πως ο Schumacher ανταποκρίνεται θετικά στη θεραπεία και θα ξεπεράσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Συγκεκριμένα είπε:

Είμαι πολύ χαρούμενος, γνωρίζοντας ότι αντιδρά. Γνωρίζω πόσο δυνατός είναι. Είμαι σίγουρος χάρη στην αποφασιστικότητά του, η οποία θα αποβεί κρίσιμη. Θα περάσει αυτή την πολύ, πολύ δύσκολη κατάσταση. Ανταποκρίνεται στη θεραπεία.

Είναι ο πιο επιτυχημένος οδηγός της ιστορίας και μερικές φορές, όπως αυτή, είναι καλό να υπενθυμίζεται. Βεβαίως, ο Michael δεν είναι εδώ και μας λείπει. Ξέρουμε τι συνέβη και δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Η οδήγηση ήταν η ζωή του και κανείς δεν θα ήθελε περισσότερο από αυτόν να είναι εκεί.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr