H οδήγηση σε πλημμυρισμένο τούνελ σου “κόβει” την ψυχή!

Σχετικά άρθρα

tunnel

Την ταινία Daylight δεν ξέρω αν την θυμάσαι. Βασικά, παίζει να μην την ξέρεις καν και δεν σε παρεξηγώ. Πρόκειται για μία από τις πιο αδύναμες προσπάθειες του Σιλβέστερ Σταλόνε, για την οποία έχει δηλώσει κι ο ίδιος μετανιωμένος.

Στο φιλμ αυτό,  ένα υποθάλασσιο τούνελ πλημμυρίζει λόγω έκρηξης και ο Sly πρέπει να σώσει όσους περισσότερους μπορεί, νικώντας παράλληλα και τους προσωπικούς του δαίμονες.

Στην Ιαπωνία θα μπορούσε κάλλιστα να γυριστεί το remake, καθώς πολλοί δρόμοι και σήραγγες έχουν “πνιγεί” στο νερό, απόρροια τριών τυφώνων που χτύπησαν μαζεμένοι τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Όλοι έχουμε οδηγήσει εν μέσω έντονων καιρικών φαινομένων, αλλά τρεις τυφώνες μονομιάς είναι σενάριο για ταινία καταστροφής. Το αυτοκίνητο στο βίντεο δεν γνωρίζουμε ποιο μοντέλο είναι, αλλά αποδεικνύεται “παλικάρι” συνεχίζοντας να κινείται με το νερό να έχει σχεδόν “μπουκώσει” την εισαγωγή του κινητήρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...