H κινέζικη Qiantu θέλει να μπει στην αμερικάνικη αγορά

Σχετικά άρθρα

Qiantu K50 Event (3)

Η Qiantu, μια κινέζικη startup εταιρία, στην έκθεση του Πεκίνου, τον περασμένο Απρίλιο, παρουσίασε την roadster έκδοση του K50 Coupe, του ηλεκτρικού σπορ αυτοκινήτου που είχε παρουσιάσει το 2015. Τότε, η εταιρία είχε ανακοινώσει ότι στόχο της είναι 50.000 πωλήσεις ετησίως, και σήμερα μαθαίνουμε ότι για να το πετύχει αυτό θέλει να κάνει διαθέσιμο το αυτοκίνητο της στην αμερικάνικη αγορά.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο πρόεδρος της εταιρίας Lu Qun, δήλωσε ότι η Qiantu έχει ήδη κατασκευάσει μερικές δεκάδες αυτοκίνητο για δοκιμές, και έχει σκοπό να επεκτείνει τη παραγωγή του, ώστε να είναι ικανοί να μπουν στην Αμερικάνικη αγορά, τονίζοντας:

Είναι μεγάλης σημασίας για εμάς οι ΗΠΑ, λόγω του μεγέθους τους, και είναι επίσης μια ανοιχτή αγορά όπου βλέπουμε τις ευκαιρίες για το αυτοκίνητό μας. Θέλουμε να κάνουμε τη Qiantu ένα premium και παγκόσμιο εμπορικό σήμα, το οποίο να μπορεί να πληρεί τα διεθνή πρότυπα. Αν δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό, δεν είμαστε ακόμα ανταγωνιστικοί στην τοπική αγορά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Fisker μειώνει την τιμή του Ocean κατά 24.000 δολάρια!

Μόλις μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της κατάρρευσης των συζητήσεων της Fisker για συνεργασία με μια μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία, η αμερικάνικη εταιρία έκανε γνωστό σήμερα...

Η PEVE μετονομάζεται σε Toyota Battery

Όπως ανακοινώθηκε από την Toyota στις 5 Μαρτίου 2024, η Primearth EV Energy (PEVE) έγινε εξ ολοκλήρου θυγατρική της ιαπωνικής εταιρίας, μετά την εξαγορά...
Autoblog.gr