Volkswagen Caddy Edition 35

Σχετικά άρθρα

Volkswagen-Caddy-Edition-30-2

Αισθητικές βελτιώσεις αναμένονται στο καινούριο Volkswagen Caddy Edition 35. Η γερμανική εταιρία προσπαθώντας να καλλωπίσει και να εκμοντερνίσει όσο γίνεται το μικρό βαν της, προσθέτει γυαλιστερό μαύρο στην οροφή μαζί με ασορτί σχάρες. Με την ίδια μαύρη απόχρωση ντύνονται και αρκετές ακόμα λεπτομέρειες του αμαξώματος, που μαζί με τις 17άρες μαύρες ζάντες κράματος προσδίδουν μια πιο φρέσκια εικόνα.

Volkswagen Caddy Edition 35 (1)

Οι αλλαγές συνεχίζονται και στο εσωτερικό, με τις επιστρώσεις τύπου carbon σε ταμπλό και σε άλλα μέρη στην καμπίνα και τα δερμάτινα τμήματα σε ταμπλό και καθίσματα με τις ραφές να κάνουν την αντίθεση χρωματικά, να δίνουν σπορτίφ αίσθηση. Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με paddles για την έκδοση με το DSG, αυτόματοι αναδιπλούμενοι καθρέπτες, εσωτερικός φωτισμός LED και αναβαθμισμένο σύστημα infotainment είναι μερικά ακόμα από τα έξτρα.

Volkswagen Caddy Edition 35 (2)

Θα διατίθεται είτε ως κανονικό βαν, είτε ως επιβατικό, το καθένα με 13 διαφορετικούς συνδυασμούς κινητήρων και θα παρουσιαστεί πλάι στο επίσης νέο Caddy Edition TGI με τον κινητήρα φυσικού αερίου. Με την παρουσίασή του να αναμένεται εντός του μήνα,οι τιμές (στη Γερμανία) διαμορφώνονται ως εξής: 22.312 ευρώ για την έκδοσή με τα πάνελ στο πίσω μέρος, 26.720 ευρώ για το επιβατικό και 24.850 ευρώ για αυτό με το φυσικό αέριο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...