Αισθητικές παρεμβάσεις της Carlsson στην Α45 AMG

Σχετικά άρθρα

carlsson-ca45-tuning-a45amg-4

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος Carlsson, εκτιμώντας μάλλον τη φράση ουκ εν τω πολλώ το ευ, προβαίνει σε κάποιες αισθητικές βελτιώσεις στην A45 AMG, αλλά δεν ακουμπάει καθόλου κινητήρα και μηχανικά μέρη. Οι αλλαγές όπως προείπαμε, δεν είναι τόσες πολλές αλλά έχουν πράγματα να προσφέρουν στο πολύ ολοκληρωμένο σύνολο του αυτοκινήτου σε εμφάνιση και ήχο. Ξεκινώντας από μπροστά, συναντάμε νέο προφυλακτήρα ίδιας σχεδίασης με τα μαρσπιέ, με το bodykit να ολοκληρώνεται στο πίσω μέρος που θέση έχει πάρει ο νέος προφυλακτήρας με τον διαχύτη. Διαφορετική θα είναι η απόδοση και ο ήχος της Mercedes καθώς η εταιρία έχει προσθέσει δύο διπλά τελικά εξάτμισης που ταιριάζουν με το aftermarket σύστημα εξάτμισης που διαθέτει τα οποία τη βοηθούν και στη μείωση βάρους σε σχέση με τις “απλές” A45 AMG.

Περνώντας σε πιο ουσιαστικές μετατροπές, η Carlsson έχει βάλει το χεράκι της και στο στήσιμο του οχήματος, με το σετ ρυθμιζόμενων αμορτισέρ και ελατηρίων αλλά και ελατηρίων χαμηλώματος εάν το επιιθυμήσει ο πελάτης. Η baby-Benz πατάει σε τροχούς 19 η 20 ιντσών Graphite Edition με δεκαέξι ακτίνες και είναι η μια εκ των τριών επιλογών σε αποχρώσεις που δίνονται για τις ζάντες. Το ίδιο πακέτο αναβάθμισης προσφέρεται και για τις CLA Coupe και Shooting Brake. Σε περίπτωση βέβαια που δεν αρκείσαι μόνο στο αισθητικό κομμάτι και θες κάτι παραπάνω από θέμα απόδοσης, μπορείς να τοποθετήσεις το Power Converter που θα βελτιώσει αισθητά την απόκριση του γκαζιού.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lamborghini Urus Scatenato by ABT

Η ABT Sportsline βελτιώνει την Lamborghini Urus. Πρόκειται για το Urus Scatenato, με την παραγωγή του μοντέλου να περιορίζεται στις 99 μονάδες. Υπάρχει νέο...