Hamilton: Με τέτοια απόδοση, μπορώ τον τίτλο

Σχετικά άρθρα

2016 Malaysian Grand Prix, Saturday

Ένα βήμα μακριά από την επάνοδό του στην κορυφή της βαθμολογίας ήταν ο Lewis Hamilton. Ο οδηγός της Mercedes είχε έναν εξαιρετικά άνετο αγώνα στη Μαλαισία και, με προβάδισμα 22 δευτερολέπτων, έμπαινε στους τελευταίους 16 γύρους, όταν ο Nico Rosberg στην καλύτερη θα είχε τερματίσει 4ος, λαμβάνοντας έτσι 12 βαθμούς, έναντι 25 του Hamilton.

Οι μοίρα, όμως, ήθελε τα πράγματα διαφορετικά! Ο Βρετανός είδε τον κινητήρα του να σπάει, με αποτέλεσμα να έχει μηδενική συγκομιδή βαθμών, ενώ ο Γερμανός πρόσθεσε άλλους 15 βαθμούς στο όνομά του, για να ανεβάσει τη μεταξύ τους διαφορά στους 23 βαθμούς, με 5 αγώνες να μένουν για το τέλος της σεζόν.

Ο Hamilton είναι τρομερά απογοητευμένος από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, αλλά ο Πρωταθλητής επισημαίνει πως κρατάει την απόδοσή του στο Μαλαισιανό Grand Prix, ενώ πιστεύει πως όλα είναι πιθανά αν συνεχίσει να είναι τόσο ανταγωνιστικός για τους υπόλοιπους 5 αγώνες της σεζόν.

Δεν έχω καμιά ιδέα για το τι πρόκειται να συμβεί στους επόμενους 5 αγώνες, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι ό,τι και αυτό το Σαββατοκύριακο. Να είμαι όσο πιο συγκεντρωμένος γίνεται, έχοντας τέτοια απόδοση όπως στη Μαλαισία και να παρακαλάω να αντέξει το μονοθέσιο. Δεν μπορώ να ξέρω αν οι δύο κινητήρες θα κρατήσουν, αλλά μπορώ μόνο να ελπίζω και, αν έχω τέτοια απόδοση όπως αυτό το 3ήμερο, όλα είναι ανοιχτά.

Ο 31χρονος μιλάει για μια «ανώτερη δύναμη», η οποία είναι πιθανό να θέλει τον Rosberg. Μάλιστα, δε διευκρινίζει τι ακριβώς εννοεί, ωστόσο αυτό που λέει είναι πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατό, αλλά δεν μπορεί να τα βάλει με τη συγκεκριμένη δύναμη.

Θα συνεχίζω να παλεύω περισσότερο, αυτό είναι σίγουρο, αλλά, αν στο τέλος της σεζόν, η ανώτερη δύναμη δεν θέλει να είμαι Πρωταθλητής με όλα όσα έχω κάνει για να τα καταφέρω, τότε θα πρέπει να το αποδεχτώ. Αλλά, όσο τελειώνω τη χρονιά γνωρίζοντας ότι έχω δώσει τα πάντα και έχω κάνει τα πάντα, και ότι έχουμε κάνει τα πάντα που μπορούμε, αυτό είναι που μπορώ να ζητήσω.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...