Το θρυλικό Ford Bronco ξανά στην παραγωγή

Σχετικά άρθρα

???????????????????

Μερικές φορές, μέσα από κάτι κακό συναντάμε και κάτι απρόσμενα θετικό. Έτσι συνέβη και αυτές τις μέρες, καθώς με τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ του υποψηφίου προέδρου της Αμερικής, Donald Trump, της Ford, αλλά και της ένωσης εργατών σε αυτοκινητοβιομηχανίες, βγήκε στην επιφάνεια μια είδηση από το εσωτερικό της εταιρίας ότι σχεδιάζουν να φέρουν στην παραγωγή τη νέα γενιά του θρυλικού Bronco.

Επιστρέφοντας στην τριβή μεταξύ των τριών, οι πληροφορίες λένε πως ο διεκδικητής της προεδρίας των Η.Π.Α κατά τη διάρκεια του πρώτου του debate, κατηγορεί  τη Ford για το λόγο ότι μεταφέρει την παραγωγή του νέου Focus στο Μεξικό, λέγοντας πως:

Η Ford φεύγει, βλέπετε ότι η μικρή κατηγορία οχημάτων της φεύγει και μαζί της φεύγουν και χιλιάδες θέσεις εργασίας από το Michigan.

Ο εκτελεστικός πρόεδρος της εταιρίας Bill Ford, δε μένει πολύ καιρό άπραγος στη λεκτική επίθεση που δέχονται, δηλώνοντας ότι:

Επανήλθαμε με τις δικές μας δυνάμεις, πληρώσαμε τα δάνειά μας, είμαστε πολύ υγιείς και πάλι, δίνουμε θέσεις εργασίας στην Αμερική και είμαστε ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αυτοκινήτων και φορτηγών στην Αμερική.

Η διαμάχη δεν τελειώνει εδώ αφού όπως προείπαμε στην υπόθεση έχει αναμιχθεί και η ένωση εργατών (UAW), με τον πρόεδρο τους, Bill Johnson να επιβεβαιώνει ότι το νέο Bronco βρίσκεται στα σκαριά και πρόκειται να κατασκευαστεί στο εργοστάσιο συναρμολόγησης του Michigan, σχολιάζοντας μάλιστα τις δηλώσεις του Trump λέγοντας:

Απεχθανόμαστε την ιδέα του να πάει η παραγωγή στο Μεξικό, αλλά με το Ranger και το Bronco να συναρμολογούνται στο Michigan, διασφαλίζει το μέλλον των ανθρώπων μας περισσότερο από όσο το έκανε το Focus.

Καθώς η μπλε οβάλ εταιρία παρουσιάζει ανάκαμψη, έχει γίνει μια επένδυση από μέρους της της τάξης των 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων στις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις τους σε δύο πόλεις του Μεξικό. Σύντομα μάλιστα, ετοιμάζεται η αρχή της παραγωγής των νέων C-Max και Focus, κάνοντας χώρο στο εργοστάσιο του Michigan για την παραγωγή του Bronco που γινόταν ξανά εκεί  την περίοδο 1966-1986. Μέχρι στιγμής, αρνούνται να σχολιάσουν επί του θέματος αλλά ήδη γνωρίζουμε ότι το εργοστάσιο πρόκειται να μπει σε λειτουργία το 2018 και εκτός  του Bronco, πιθανώς να δούμε από τη γραμμή παραγωγής του και το νέο Ranger.

ΠηγήBrongo6G

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...