Magnussen: Έδωσα 2 εβδομάδες περιθώριο στη Renault για να αποφασίσει

Σχετικά άρθρα

KevMagnussen

Εντελώς άγνωστο το οδηγικό δίδυμο της Renault για το 2017, με τον Kevin Magnussen να δίνει δύο ακόμα εβδομάδες περιθώριο στη γαλλική ομάδα, ώστε αυτή να αποφασίσει αν θα επεκτείνει τη συνεργασία με τον Δανό ή όχι.

Ο Magnussen και ο teammate, Jolyon Palmer, δεν είναι σίγουροι για το 2017, με την Renault να συνεχίζει να βολιδοσκοπεί αντιδράσεις για το μελλοντικό της line-up. Ο Δανός έχει εκφράσει ανοιχτά ότι θέλει μια όσο τον δυνατόν συντομότερη απόφαση της Renault, ενώ είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του, ώστε να αποφασίσει για το μέλλον του, λέγοντας:

Έχω δείξει ξεκάθαρα ότι θέλω να συνεχίσω εδώ. Αυτό είναι που ήθελα να δείξω και να πω ότι είμαι πρόθυμος να μείνω. Καταλαβαίνω την κατάσταση που συμβαίνει, είναι πολύ σαφές ότι πιστεύω ότι αυτή η ομάδα θα πάει πολύ μακριά και ελπίζω ότι μπορώ να συνεχίσω εδώ για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Είχαμε καλό διάλογο, καλές θετικές συνομιλίες. Ξέρω ποια είναι η κατάσταση, πάνω-κάτω. Έτσι, τους έδωσα περισσότερο χρόνο για να ρυθμίσουν τα πράγματα. Τους έδωσα δύο εβδομάδες, και ελπίζουμε ότι θα υπάρξει μια απόφαση μετά το τέλος αυτών των δύο εβδομάδων.

kevin_magnussen

Ερωτηθείς αν ένιωθε πιο σίγουρος για την θέση του, δεδομένων των πρόσφατων αποφάσεων στην αγορά των οδηγών, ο Magnussen είπε:

Ναι. Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τι συμβαίνει μερικές φορές. Όπως πάντα, η Formula 1 είναι ένα εμπορικό άθλημα και δεν είναι μυστικό ότι η εμπορική μου αξία είναι λίγο μικρότερη από ότι άλλων οδηγών.

Έχω πολύ καλούς συνεργασίες και χορηγούς, είμαι πολύ ευγνώμων για την υποστήριξή τους, αλλά μερικοί από τους άλλους οδηγούς έχουν ένα απίστευτο ποσό στήριξης. Ας ελπίσουμε ότι η απόφαση θα ληφθεί από το ταλέντο και όχι από τα χρήματα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...

Ο Alonso δήλωσε απογοητευμένος από την ποινή

Οι αγωνοδίκες τιμώρησαν τον Fernando Alonso με ποινή 20 δευτερολέπτων μετά το Grand Prix της Αυστραλίας, επειδή έκριναν πως ο Ισπανός προκάλεσε σκόπιμα το...
Autoblog.gr