Τα αυτοκίνητα του Mark Webber

Σχετικά άρθρα

Το πρωτάθλημα του 2013 ήταν το τελευταίο για το Mark Webber στη Formula 1, με τον Αυστραλό να αποσύρεται μετά από 12 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα grid, έχοντας κατακτήσει 9 νίκες, 13 pole position και 1047,5 βαθμούς, σε 215 εκκινήσεις.

Μια καριέρα που πέρασε από χίλια κύματα μέχρι την καθιέρωση στη Formula 1 και την εύρεση ενός μονοθεσίου αντάξιου του ταλέντου του. Ο ίδιος, κατατάσσει τον εαυτό του με τους μια φορά Παγκόσμιους πρωταθλητές και σίγουρα αρκετοί θα συμφωνήσουν μαζί του για διάφορους λόγους. Σε κάθε περίπτωση, θα μείνει στην ιστορία του σπορ, ως ένας ταχύτατος και από τους πιο εργατικούς πιλότους της σύγχρονης ιστορίας. Από το 2014 ο Αυστραλός οδηγεί για λογαριασμό της Porsche στο WEC ένα εκ των τριών 919 Hybrid έχοντας κατακτήσει το περσινό πρωτάθλημα, μαζί με τους Bernhard και Hartley.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του σε βρετανικό μέσο αποκάλυψε τα αυτοκίνητα που έχει στο γκαράζ, και όπως θα δεις αποδεικνύει περίτρανα ότι είναι “Porschάκιας”, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

Στη Formula 1, ήμουν υπό πίεση να με βλέπουν να οδηγώ ότι αυτοκίνητο προμόταρε η ομάδα, αλλά από το 2009 και μετά είχα μια “κρυφή” Porsche στο γκαράζ μου.

Το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν ένα Toyota Corona, το οποίο ότι ήταν “αλεξίσφαιρο”. Μια φορά το είχε πάρει σε ένα καυγά στο σχολείο μου, και τα παιδιά του έβαλαν φωτιά. Μπορεί να μην ήταν όμορφο μετά, αλλά κινούταν κανονικά.

Το δεύτερο αυτοκίνητο του ήταν Holden Commodore Wagon, για να ακολουθήσει Ford Falcon FPV F6, ενώ στα χρόνια του στη Red Bull είχε ένα Infiniti M37S και μια Porsche 911 (997) GT2 RS.  Σήμερα διαθέτει τρεις Porsche, την 911 (991) Turbo S, μια κόκκινη 918 Spyder και μια 356 Pre-A Convertible.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr