Η Helen Mirren δεν θα οδηγεί κανένα αυτοκίνητο στο Fast and Furious 8

Σχετικά άρθρα

helen-mirren

Μια από τις ηθοποιούς που θα δώσουν μια διαφορετική νότα στο Fast and Furious 8 είναι η υπέροχη Helen Mirren η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πως δεν θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι κανενός αυτοκινήτου στη νέα ταινία.

Η 70χρονη ηθοποιός δήλωσε πως παρότι ήθελε να έχει σκηνές που θα οδηγούσε, οι παραγωγοί δεν τις έκαναν την χάρη. Συγκεκριμένα είπε:

Πάντα ήθελα να πάρω μέρος σε μία ταινία Fast and Furious και τώρα που επιτέλους θα το κάνω, δεν θα οδηγώ! Θα ήθελα να έχω σκηνές όπου θα οδηγώ, γιατί λατρεύω να βρίσκομαι πίσω από το τιμόνι, αλλά τελικά δεν θα το κάνω, παρότι είμαι από τους ελάχιστους ηθοποιούς στο σετ των γυρισμάτων της ταινίας, που ξέρει να οδηγεί χρησιμοποιώντας χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Το σενάριο με θέλει να βρίσκομαι στο πίσω μέρος ενός ασθενοφόρου παρέα με τον Jason Statham,. Ποιος ξέρει; Ίσως θα έχω την ευκαιρία να οδηγήσω στο μέλλον, στο “Fast and Furious 12”.

Η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Απριλίου του 2017 με το πρώτο trailer να δίνεται στη δημοσιότητα στις 11 του Δεκέμβρη.

ΠηγήVariety

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα