Χάνει το τεστ της Pirelli ο Hamilton, λόγω πόνου στο πόδι

Σχετικά άρθρα

2016 British Grand Prix, Friday

Χθες, ξεκίνησε ακόμα ένα τεστ της Pirelli για τα ελαστικά της νέας σεζόν, τα οποία θα παρουσιάζουν σημαντικές διαφορές, έτσι η ιταλική εταιρεία θέλει δεδομένα, προκειμένου να ικανοποιήσει ομάδες και οδηγούς, αλλά και να μην υπάρξουν ζητήματα ασφαλείας. Η Mercedes είναι για τρίτη συνεχόμενη φορά η ομάδα που θα τρέξει για την Pirelli και το πρόγραμμα έγραφε το όνομα του Lewis Hamilton.

Ωστόσο, ο Nico Rosberg πήρε τη θέση του Βρετανού στο cockpit της W06, καθώς ο νυν Πρωταθλητής αποκόμισε έναν πόνο στο πόδι από την προπόνηση της Τρίτης, έτσι το ιατρικό επιτελείο της γερμανικής ομάδας αποφάσισε την αντικατάσταση του Hamilton, προκειμένου να είναι πανέτοιμος για το Αμερικανικό Grand Prix, το οποίο θα ξεκινήσει την άλλη Παρασκευή.

Εκπρόσωπος της ομάδας επιβεβαίωσε πως ο Hamilton χρειάζεται απλά λίγη ξεκούραση και φυσιοθεραπεία, και θα είναι έτοιμος για να μειώσει τη διαφορά των 33 βαθμών στο Austin.

Ο Lewis είχε κάποια ενόχληση στο πόδι μετά από την προπόνηση της Τρίτης. Συμφωνήσαμε να μην πάρει μέρος στο τεστ, έτσι μπορεί να ξεκουραστεί και να κάνει φυσιοθεραπεία, ώστε να είναι σε καλή κατάσταση για το Austin, όπως θα είναι. Δεν υπάρχει καμία ανησυχία.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu, στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα Calder...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr