Hamilton: Δεν ουρώ στο μονοθέσιο, ο Schumacher το έκανε

Σχετικά άρθρα

Großer Preis von Monaco 2016, Mittwoch

Όταν βρίσκεσαι στο αυτοκίνητό σου και σε καλεί η φύση, τότε σταματάς σε ένα κατάλληλο μέρος το όχημά σου και… ξελαφρώνεις! Όλοι μας, νομίζω, το έχουμε έστω μία φορά. Το θέμα, όμως, είναι πολύ διαφορετικό όταν βρίσκεσαι σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο και νιώθεις ότι η ουροδόχος κύστη έχει αρχίσει να γεμίζει. Τι κάνεις τότε;

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τους οδηγούς της Formula 1, αλλά το ευτύχημα γι’ αυτούς είναι ότι μπορούν να ουρούν μέσα στις φόρμες τους όσο οδηγούν. Ο Lewis Hamilton ρωτήθηκε στο «The Ellen Show» σχετικά και απάντησε πως και στους 184 αγώνες του στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα, ποτέ δεν έχει ουρήσει, εν αντιθέσει με άλλους οδηγούς.

Υποτίθεται πως μπορείς να το κάνεις στη στολή σου, αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Ποτέ δεν το έχω κάνει. Αλλά, υπάρχουν άλλοι οδηγοί που το κάνουν.

Σύμφωνα με τον Βρετανό, ένας οδηγός που το έκανε κάθε φορά είναι ο Michael Schumacher, όπως του έχουν πει οι μηχανικοί του.

Ο οδηγός που συνήθιζε να οδηγεί για την ομάδα ήταν ο Michael Schumacher. Δεν ξέρω αν το γνωρίζεται, αλλά είναι οδηγός θρύλος. Οι μηχανικοί μου μού είπαν ότι ουρούσε κάθε φορά που ήταν στο μονοθέσιο.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...