Αυτοκίνηση 2016. Άνοιξε τις πύλες της η ελληνική έκθεση αυτοκινήτου [Photo Gallery]

Σχετικά άρθρα

autokinisi-2016-13

Η έκθεση Αυτοκινήτου “Αυτοκίνηση 2016” άνοιξε τις πύλες για το κοινό, σήμερα Σάββατο 22 Οκτωβρίου και θα το υποδέχεται έως την Κυριακή 30 Οκτωβρίου. Εμείς παραβρεθήκατε στο Ελληνικό, χθες κατά την δημοσιογραφική ημέρα και φωτογραφήσαμε για τα μάτια σου μόνο, κάθε αυτοκίνητο που βρίσκεται στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι Abarth, Alfa Romeo, Audi, BMW, Dacia, Fiat, Ford, Isuzu, Mercedes, Mini, Nissan, Porsche, Renault, SsangYong ,Seat, Skoda, Smart, Subaru, VW και Volvo. Συγκεκριμένα η Abarth θα παρουσιάσει εκεί το 124 Spider, με την Alfa Romeo να μας δείχνει την Giulia, ενώ η Fiat θα έχει το 124 Spider, το 5θυρο Tipo hatchback και το Fullback.

autokinisi-2016-38

Η Audi στα δύο περίπτερα της εκθέτει τα Q2, Q3 Sport, Q7 e-tron, A4 Allroad, RS6 Avant Performance, A5 Coupe, A3 Sportback, S3 Sportback και A1 Sportback. Η Ford έχει το Ka+ αλλά και τα Fiesta ST-Line και Focus ST-Line. Η Mercedes έχει τα A-Class, GLA, B-Class, CLA, C-Class, C63 AMG S Coupe, E-Class, GLE 43 AMG, GLC, S-Class, fortwo cabrio, fortwo coupe, forfour. Στο περίπτερο της Nissan έχει περίοπτη θέση το νέο Micra, το ανανεωμένο GT-R, ενώ εκεί θα υπάρχουν τα Qashqai, Navara, Juke Nismo RS, X-Trail και Pulsar.

autokinisi-2016-66

Η Porsche έχει φέρει μια 911 GT3 RS, τις 718 Cayman και Boxster, όπως και την Macan, ενώ η Renault παρουσιάζει το νέο Megane για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό, ενώ στο περίπτερο της βρίσκεται επίσης το ανανεωμένο Clio, όπως και η υπόλοιπη γκάμα των μοντέλων της Renault και της Dacia. H Seat έχει φέρει το Ateca, αλλά και τα τα Mii, Ibiza, Ibiza Cupra, Leon, Leon Cupra, Leon X-perience και Toledo. Η Skoda μας δείχνει το νέο Superb, τις Colour Concept των Fabia και Citigo, το Octavia RS και το Octavia Scout. Η SsangYong από τη μεριά της, έχει στο περίπτερό της το XLV, το Tivoli, το Rexton W και το Actyon Sports. Η Subaru έφερε τα Outback, Forester και XV.

autokinisi-2016-87

Η VW στο περίπτερό της έχει το νέο Tiguan, το ανανεωμένο up!, το Golf GTI Clubsport, το Scirocco GTS, το Polo GTI στα χρώματα του WRC, ώστε να εορταστεί ο 4ος συνεχόμενος τίτλος του Sebastian Ogier, αλλά και τα Polo, Golf Allstar, Passat R-Line, Touran R-Line, Beetle Coupe Dune, Passat Alltrack, Touareg R-Line, Multivan και Amarok V6. Η Volvo έκανε τα επίσημα πρώτα του V90.

Από τα περίπτερα δεν λείπουν και οι αιθέριες υπάρξεις.
Από τα περίπτερα δεν λείπουν και οι αιθέριες υπάρξεις

Οι επισκέπτες έχουν τη ευκαιρία να πραγματοποιήσουν Test Drives με τα δημοφιλέστερα μοντέλα της ελληνικής αγοράς και να κάνουν συγκρίσεις μεταξύ των αυτοκινήτων, έτσι ώστε να έχουν μια πλήρη εικόνα για το μοντέλο και την έκδοση που ενδιαφέρονται. Το εισιτήριο καθορίστηκε στα 6 ευρώ. Παιδιά συνοδευόμενα ηλικίας μέχρι 12 ετών, δεν πληρώνουν εισιτήριο. Φοιτητικό και ειδικές κατηγορίες 3 ευρώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr