Αδύνατο για τη Mercedes να προβλέψει την ανταγωνιστικότητα της Red Bull στο Μεξικό

Σχετικά άρθρα

red-bull-mercedes

Η Mercedes κατέκτησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον παγκόσμιο τίτλο, χωρίς μάλιστα να δυσκολευτεί, αλλά η ομάδα που έχει βάλει τα γυαλιά σε πολλούς είναι η Red Bull Racing. Οι Αυστριακοί μπορεί να μην απείλησαν πραγματικά τους Γερμανούς, αλλά βρίσκονται πάνω από τη Ferrari και πολύ δύσκολα θα χάσουν τη δεύτερη θέση στους κατασκευαστές, όταν πέρυσι ολοκλήρωσαν τη χρονιά στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Η Red Bull μπορεί να μην συγκέντρωσε τους βαθμούς που θα ήθελε στις ΗΠΑ, χάρη στην εγκατάλειψη του Max Verstappen, αλλά η ομάδα του Milton Keynes είναι αποφασισμένη για έναν δυνατό αγώνα στο Μεξικό. Η Mercedes φυσικά το γνωρίζει αυτό, με τον Paddy Lowe να αρνείται να κάνει οποιαδήποτε πρόβλεψη, διότι αδυνατεί να γνωρίζει κατά πόσο το υψόμετρο των 2.200 μέτρων, αλλά και η χάραξη της πίστας θα ταιριάξουν στην RB12.

Δε θα ήθελα καν να μαντέψω. Είναι αλήθεια ότι τα πράγματα δεν έχουν πάει όπως θα θέλαμε όλη τη χρονιά, και πιστεύω πως και η Red Bull επίσης αυτό το αίσθημα. Νομίζω ότι όλοι βρίσκουμε πως τα δεδομένα είναι λίγο σε σύγχυση σχετικά με το πλεονέκτημα στις πίστες φέτος. Όπως πάντα, παίρνεις έναν αγώνα τη φορά και συμβιβάζεται με αυτό που έχεις να αντιμετωπίσεις, και να κάνεις το καλύτερο.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Mercedes λέει πως πρόκειται για μία πολύ ιδιαίτερη πίστα με εκπληκτικό κόσμο, ο οποίος λατρεύει τους αγώνες, όπως έδειξε και την περσινή σεζόν.

Είναι μία ακόμα από αυτές τις ασυνήθιστες πίστες με το υψόμετρο, μια διαφορετική λειτουργία κινητήρα, αλλά και διαφορετική αεροδυναμική, λόγω χαμηλής πυκνότητας. Ήταν ένας συναρπαστικός αγώνας πέρυσι, αναμφισβήτητα οι καλύτεροι θεατές για το πάθος που είχαν για τον αγώνα. Το θυμάμαι αυτό από τη δεκαετία του 1990. Είναι υπέροχο να πηγαίνουμε ξανά εκεί.

ΠηγήMotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...