Alonso: Ήξερα ότι η Ferrari δε θα κερδίσει ούτε το 2016

Σχετικά άρθρα

fernando-alonso

Ένας από τους πιο αδικημένους οδηγούς των τελευταίων ετών θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ο Fernando Alonso. Ο Ισπανός κατάφερε να κατακτήσει δύο πρωταθλήματα, το 2005 και το 2006, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Παρόλο που ο Ferni θεωρείται ένας από τους καλύτερους στο άθλημα, αυτό δεν αντικατοπτρίζεται στα αποτελέσματά του.

Η μετάβαση στη Ferrari το 2010 έγινε για να αυξήσει τους τίτλους του, όμως έχασε την ευκαιρία το 2010 και ακόμα περισσότερο το 2012. Έτσι, στα τέλη του 2014 αποχώρησε για τη McLaren, μια επιλογή για την οποία δεν έχει μετανιώσει. Σύμφωνα με τον 35χρονο, αυτό ήταν προφανές, καθώς ήξερε ότι η ιταλική ομάδα θα χρειαστεί αρκετό χρόνο μέχρι να επανέλθει στην κορυφή.

Πάντα θα εύχομαι το καλύτερο για τη Ferrari. Στην πραγματικότητα, τα πράγματα δεν έχουν γίνει ακόμα έτσι όπως τα ονειρεύονται, και ήξερα ότι το 2015 και το 2016 ότι η Ferrari δε θα κέρδιζε. Έτσι, δέχτηκα την πρόκληση για τη McLaren-Honda.

Ο Alonso θεωρεί δεδομένο ότι η «Macca» θα επιστρέψει στην κορυφή, χωρίς, ωστόσο, να γνωρίζει πότε θα γίνει αυτό. Βέβαια, λέει για μία ακόμα φορά ότι, εκτός από τους τίτλους, σημασία έχει και η γνώμη του κόσμου για ‘σένα.

Αν πίστευα ότι η McLaren δεν μπορεί να γίνει ξανά Πρωταθλήτρια, δε θα ήμουν εδώ. Δεν υπάρχει προθεσμία για τον επόμενο τίτλο. Ο καθένας θέλει να κερδίζει πολλά πρωταθλήματα. Στο τέλος, το σημαντικό είναι να νιώθεις ότι αναγνωρίζεσαι από τους οπαδούς και τον κόσμο της Formula 1, τους επί κεφαλής των ομάδων και τους οδηγούς. Το κλειδί είναι να μείνεις όσο περισσότερο γίνεται στους κορυφαίους και να είσαι σταθερός.

ΠηγήMarca

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...