Spy Photos: H Corvette ZR1 δοκιμάζεται στην Αμερική

Σχετικά άρθρα

spy_photos_chevrolet_corvette_zr1_c7_12

Η Chevrolet συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τις δοκιμές εξέλιξης του “υπερόπλου” της, και γι’αυτό έβγαλε ένα μουλάρι της Corvette ZR1 στους δρόμους. Το ντεμπούτο της αναμένεται στην έκθεση του Detroit στις αρχές του 2017.

Η έκδοση θα τοποθετηθεί στη κορυφή της γκάμας της Corvette, πάνω από τις Z06 και Grand Sport και κίνηση θα παίρνει από την βελτιωμένη έκδοση του 6,2-λίτρων LT4 κομπρεσοράτου κινητήρα της Corvette Z06, που στη περίπτωση της ZR1  θα παράγει κοντά στα 700 άλογα. Αυτός ακούγεται ότι θα συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, αν και είναι πιθανό να φορέσει και το νέο 10-τάχυτο αυτόματο.

spy_photos_chevrolet_corvette_zr1_c7_09

Θα είναι διαθέσιμη και ως ανοιχτή έκδοση, με το μοντέλο να ξεχωρίζει από το νέο, αρκετά πιο επιθετικό και αεροδυναμικό bodykit, με την τεραστίων διαστάσεων πίσω αεροτομή να ξεχωρίζει από μακριά. Η τιμή της αναμένεται να ξεπεράσει το φράγμα των 100.000 δολαρίων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...