Η BMW φοβάται πως θα μείνει πίσω στα ηλεκτρικά

Σχετικά άρθρα

bmw-ev-charger

Με τους κατασκευαστές αυτοκινήτων να ρίχνουν όλο και μεγαλύτερο βάρος στα ηλεκτρικά μοντέλα, στελέχη της BMW επιθυμούν η γερμανική εταιρία να κάνει γρηγορότερα βήματα στην ανάπτυξη τους.

Ο Manfred Schoch, εκπρόσωπος της BMW στον εργατικό τομέα, προειδοποίησε πως η κατασκευάστρια εταιρία πολυτελών αυτοκινήτων κινδυνεύει να μείνει πίσω από τους αντιπάλους της, στην κούρσα για την ανάπτυξη ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Ο Schoch είπε:

Η διοίκηση της BMW άργησε να αποφασίσει σχετικά με τις επενδύσεις που απαιτούνται για να βγουν στην αγορά περισσότερα ηλεκτρικά μοντέλα. Η αυτοκινητοβιομηχανία πρέπει να διευρύνει την γκάμα της και να συμπεριλάβει ηλεκτρικές εκδόσεις στα βασικά της μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων των 3-Series, 5-Series, 7-Series. Οτιδήποτε άλλο θα είναι επιζήμιο για την επιχείρηση.

Ο Schoch είπε πως η BMW θα βγάλει το i5 το 2021, όταν οι Audi, Porsche, Tesla και VW θα έχουν περισσότερα μοντέλα στην αγορά, με τον εκπρόσωπο της BMW να συμπληρώνει πως η γερμανική εταιρία δεν διαθέτει τους πόρους που απαιτούνται για την ανάπτυξη νέων μπαταριών. Ο Schoch καταλήγει πως η διοίκηση της BMW πρέπει να επενδύσει στην ηλεκτρική κινητικότητα για να παραμείνει ανταγωνιστική στο μέλλον.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...