Vettel: Υπερβολικός ο Verstappen

Σχετικά άρθρα

GP BRASILE F1/2016

Αν και μας έχει δείξει τις ικανότητές του στο βρεγμένο, ο Sebastian Vettel δεν είχε καλό αγώνα στη Βραζιλία. Το αποτέλεσμα ήταν η πέμπτη θέση, πίσω και από τον Sergio Perez, καθώς δεν είχε καλή αίσθηση από την SF16-H, ενώ δεν ήταν αλάνθαστος. Ο Γερμανός είχε για μία ακόμα φορά μάχη με τον Max Verstappen, στον 67ο γύρο, και αυτή τη φορά έπρεπε να αμυνθεί, σε αντίθεση με το Μεξικό.

Ο Seb βρέθηκε στην πορεία του Ολλανδού προς το βάθρο, έτσι δεν το προσπέρασμα ήταν η μοναδική επιλογή. Αυτό δεν έγινε και με τον πιο ευγενικό τρόπο, καθώς ο Vettel πάτησε εκτός πίστας, προκειμένου τα δύο μονοθέσια να μην έρθουν σ’ επαφή. Σίγουρα έχει ξανά παράπονα από τον οδηγό της Red Bull, τονίζοντας ότι ήταν υπερβολικός σε ό,τι έκανε.

Αγωνιζόμασταν ρόδα με ρόδα. Με είδε, είχα ακόμα λίγο μπροστά τη μύτη μου και ήταν πιο γρήγορος. Έτσι ήταν στη στροφή εκεί που με πέρασε. Αλλά δε νομίζω ότι αυτό ήταν σωστό.

Όσο για τον αγώνα του, δεν είναι ικανοποιημένος, μιας και βελτιωμένη συμπεριφορά του ιταλικού μονοθεσίου άργησε να έρθει, επομένως πρακτικά όλα είχαν τελειώσει και η πέμπτη θέση ήταν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Προφανώς, δεν ήταν το ιδανικό να έχεις τετ-α-κε στο πρώτο μέρος του αγώνα. Είχα κάποια υδρολίσθηση, αλλά δεν ήμουν ο μόνος. Νομίζω ότι ανέκαμψα καλά, αλλά είναι δύσκολο να το γυρίσεις. Δυσκολεύτηκα να περάσω τον Carlos Sainz, αλλά δεν ξέρω γιατί. Χρειάστηκα αρκετούς γύρους προτού νιώσω καλά στο μονοθέσιο, και ήταν ήδη πολύ αργά.

https://www.youtube.com/watch?v=5y2xta4IFw4

ΠηγήMotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu, στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα Calder...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr