Το 2019 η νέα γενιά του Toyota GT86

Σχετικά άρθρα

Toyota_GT86_Yellow_Limited_04

Ευχάριστα νέα για τους φαν του GT86 και όχι μόνο, καθώς επιβεβαιώθηκε από τα πιο επίσημα χείλη ότι το αυτοκίνητο θα αποκτήσει δεύτερη γενιά, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί το 2018 ή 2019 και θα τοποθετηθεί κάτω από την νέα Supra. Το αφεντικό της Toyota Ευρώπης, Karl Schlicht δήλωσε:

Το GT86 θα συνεχίσει. Το αυτοκίνητο εξυπηρετεί ένα μεγάλο σκοπό. Μπορεί οι πωλήσεις των σπορ αυτοκίνητων να περνάνε διάφορες φάσεις, αλλά είναι πρόθεση μας να συνεχίσουμε με αυτό το αυτοκίνητο. Το νέο GT86 βρίσκεται στο σημείο που αποφασίζονται οι βασικές γραμμές της νέας γενιάς. Το μόνο που μένει τώρα είναι να ανατεθεί στον κατάλληλο άνθρωπο η θέση του αρχιμηχανικού για να ξεκινήσει η εξέλιξη.

Η νέα γενιά λογικά θα συνεχίσει να γίνεται με την Subaru, με τον Schlicht να δηλώνει:

Δεν είναι ακόμα σίγουρο, αλλά προκειμένου να παραμείνουμε πιστοί στην φιλοσοφία του χαμηλού κέντρου βάρους, το πιθανότερο είναι να συνεχίσουμε.

Όσον αφορά τις φήμες που ήθελαν την Toyota να ετοιμάζει την ανοιχτή του έκδοση, ο Schlicht ήταν κατηγορηματικός παρότι κάτι τέτοιο δεν θα ήταν άσχημο για τις πωλήσεις του. Το πρόβλημα ήταν πως υπήρχαν άλλες προτεραιότητες στις γραμμές παραγωγής από ένα τόσο ειδικό μοντέλο.

Η νέα γενιά θα είναι πολύ κοντά σε διαστάσεις με το τωρινό μοντέλο αλλά και η γενικότερη προσέγγιση. Αυτό γίνεται ώστε να υπάρχει ο κατάλληλος διαχωρισμός σε σχέση με την κορυφαία Supra που εξελίσσεται από κοινού με την BMW και την περιμένουμε να περάσει στην παραγωγή μέσα στο 2017. Ας ελπίσουμε ότι το νέο GT86 θα φέρει ένα δυνατότερο κινητήρα γιατί αυτό θεωρήθηκε ως ένα από τα μειονεκτήματα της τωρινής γενιάς.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Η PEVE μετονομάζεται σε Toyota Battery

Όπως ανακοινώθηκε από την Toyota στις 5 Μαρτίου 2024, η Primearth EV Energy (PEVE) έγινε εξ ολοκλήρου θυγατρική της ιαπωνικής εταιρίας, μετά την εξαγορά...
Autoblog.gr