100.000 παραγγελίες για το Opel Mokka X

Σχετικά άρθρα

100,000 orders for the new Mokka X

Έξι μήνες πέρασαν από τότε που η Opel παρουσίασε το Mokka X και η εταιρία ανακοίνωσε πως ήδη έχει δεχτεί περισσότερες από 100.000 παραγγελίες, από τα τέλη Μαΐου, όπου και ξεκίνησαν οι παραγγελίες του.

Διάβασε επίσης: Δοκιμάζουμε το Opel Mokka X

Το ανανεωμένο Mokka διαθέτει νέα φωτιστικά σώματα, νέους προφυλακτήρες και νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με λιγότερα φυσικά κουμπιά. Ο Peter Christian Küspert, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων & Aftersales της Opel:

Το Mokka είναι μία επιτυχημένη ιστορία για την Opel. Έχουμε λάβει 670.000 παραγγελίες από τότε που λανσαρίστηκε στα τέλη του 2012. Η αλήθεια είναι ότι καταφέραμε να γοητεύσουμε τους πελάτες από πολύ νωρίς με το συμπαγές SUV μας. Το νέο Mokka X συνεχίζει αδιάλειπτα αυτή την επιτυχία. Και του χρόνου θα ανεβάσουμε τον πήχη ακόμα ψηλότερα λανσάροντας τα νέα μας CUV, Crossland X και Grandland X, σε αυτή τη ραγδαία αναπτυσσόμενη κατηγορία.

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Με 100.000 Παραγγελίες Ήδη, το Mokka X Συνεχίζει την Επιτυχία

Μόλις έξι μήνες περίπου αφότου άνοιξαν τα βιβλία παραγγελιών για το νέο Opel Mokka X, το συμπαγές SUV (Sporty Utility Vehicle) δικαιώνει τη φήμη του ότι αποτελεί εγγύηση για επιτυχία. Σε όλη την Ευρώπη 100.000 πελάτες έχουν παραγγείλει το τρίτο σημαντικότερο μοντέλο – όπως εξελίσσεται – στη γκάμα της Opel.

Από τα τέλη Μαΐου, ξεκίνησαν οι παραγγελίες για το Mokka X στις πρώτες Ευρωπαϊκές χώρες. Το Σεπτέμβριο, το αυτοκίνητο άρχισε να φτάνει σταδιακά στα καταστήματα των Ευρωπαίων Διανομέων. Και όπως ο προκάτοχός του, αποδείχτηκε μεγάλη επιτυχία. Στη Γερμανία, για παράδειγμα, το Mokka X κατάφερε να ξεπεράσει το σκληρό ανταγωνισμό ακόμα και να διεκδικήσει μία κορυφαία θέση στις ταξινομήσεις της πολύ ανταγωνιστικής κατάταξης SUV το Νοέμβριο. Επιπλέον, διαφαίνεται με σαφήνεια μία τάση για το bestseller της Opel: Περισσότερα από τα μισά Mokka X παραγγέλνονται στην πλούσια έκδοση εξοπλισμού (“Innovation”).

Το Mokka X βοήθησε την Opel να προσεγγίσει νέες ομάδες πελατών που εκτιμούν τον εξατομικευμένο χαρακτήρα με προηγμένη σχεδίαση, ισχυρούς κινητήρες και μοναδικές τεχνολογίες και λύσεις συνδεσιμότητας. Ενώ το σκληροτράχηλο εξωτερικό δείχνει ότι το αυτοκίνητο είναι έτοιμο για μία off-road περιπέτεια, το εσωτερικό διακρίνεται για την κομψότητα και το υψηλό επίπεδο άνεσης. Από τις αξιοσημείωτες τεχνολογίες είναι προβολείς LED, η υπερσύγχρονη εμπρός κάμερα Opel Eye, εξαιρετικά συστήματα infotainment με προβολή smartphone και το σύστημα προσωπικής υποστήριξης και συνδεσιμότητας Opel OnStar.

«Το Mokka είναι μία επιτυχημένη ιστορία για την Opel. Έχουμε λάβει 670.000 παραγγελίες από τότε που λανσαρίστηκε στα τέλη του 2012. Η αλήθεια είναι ότι καταφέραμε να γοητεύσουμε τους πελάτες από πολύ νωρίς με το συμπαγές SUV μας. Το νέο Mokka X συνεχίζει αδιάλειπτα αυτή την επιτυχία,» δήλωσε ο Peter Christian Küspert, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων & Aftersales. «Και του χρόνου θα ανεβάσουμε τον πήχη ακόμα ψηλότερα λανσάροντας τα νέα μας CUV, Crossland X και Grandland X, σε αυτή τη ραγδαία αναπτυσσόμενη κατηγορία.»

Τα Crossland X και Grandland X αποτελούν τμήμα της σημαντικής προϊοντικής επέλασης της Opel με το λανσάρισμα 29 νέων μοντέλων από το 2016 μέχρι το 2020. Επτά νέα οχήματα θα λανσαριστούν το 2017 – περισσότερα από ποτέ σε μία χρονιά. Τα νέα CUV (Crossover Utility Vehicle) θα αγωνιστούν σε μία κατηγορία που εξελίσσεται ραγδαία με Ευρωπαϊκό μερίδιο αγοράς SUV/CUV που αναμένεται να τριπλασιαστεί από το 2007 έως το 2017.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πολύ καλή επίδοση για το Opel Corsa στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Opel Corsa δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 79 χλμ/ώρα. Το αυτοκίνητο...

To Opel Frontera επιστρέφει

Η Opel ανακοίνωσε την επιστροφή του Frontera στη γκάμα της, με το ολοκαίνουργιο SUV να παρουσιάζεται εντός του 2024. Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρία,...
Autoblog.gr