Το Volkswagen Arteon ίσως αποκτήσει Shooting Brake έκδοση

Σχετικά άρθρα

vw-arteon-shooting-brake-renderings-2

Η Volkswagen σε λίγο καιρό θα παρουσιάσει το Arteon, το αυτοκίνητο που θα αντικαταστήσει το CC και δημοσιεύματα θέλουν την εταιρία να εξετάζει την Shooting Brake έκδοση του, μιας και την θεωρεί πως ταιριάζει στην γκάμα της ένα τέτοιο μοντέλο, το οποίο μάλιστα θα καταφέρει να κάνει αξιόλογες πωλήσεις.

 

vw-arteon-shooting-brake-renderings-1

Το Arteon του οποίου σκίτσα έχουν ήδη διαρρεύσει εδώ και αρκετούς μήνες, βασίζεται στο Sport Coupe Concept που παρουσιάστηκε στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης το 2015 και είναι ένα premium τετράθυρο κουπέ με δυναμικές γραμμές, χαμηλό ύψος και διαθέτει μια ενσωματωμένη αεροτομή στην πίσω πόρτα. Μπροστά θα έχει μεγαλύτερη μάσκα και φώτα LED με τρισδιάστατη σχεδίαση και θα διαθέτει παράθυρα χωρίς πλαίσιο για να αναδεικνύουν το GT χαρακτήρα του.

vw_cc_01

Η Volkswagen δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μέγεθος του αυτοκίνητου ή τους κινητήρες που θα φοράει, παρά μόνο ότι θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης και το λανσάρισμα του στην Ευρωπαϊκή αγορά θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι του 2017.

vw_cc_02

Το νέο CC θα βασίζεται στην εξαιρετικά ευέλικτη MQB πλατφόρμα του Group και θα είναι μεγαλύτερο από το τρέχον CC σε κάθε διάσταση εκτός από το ύψος. Επίσης, διαθέτει μακρύτερο μεταξόνιο και με τον liftback σχεδιασμό, “φέρνει” περισσότερο στο Audi A7, παρά στο CC.

vw-cc-dash-02

Το εσωτερικό του προέρχεται αυτούσιο από τη τελευταία γενιά του Passat, κάτι που αποδεικνύει τη συγγένεια των δύο μοντέλων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tο Σεπτέμβριο τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του VW Transporter

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Volkswagen ξεκίνησε την teasing καμπάνια του νέου Transporter (T7), για να ανακοινώσει σήμερα ότι το μοντέλο θα αποκαλυφθεί...

Η VW παρουσιάζει τα ID.3 GTX και ID.7 GTX Tourer

Τις γρήγορες GTX εκδόσεις των ID.3 και ID.7 Tourer παρουσίασε σήμερα η Volkswagen. Ξεκινώντας από το ID.3 GTX, είναι πισωκίνητο και στην έκδοση GTX...
Autoblog.gr