Dodge Challenger Hellcat και Chevrolet Camaro ZL1 «ανοίγουν» στην ευθεία

Σχετικά άρθρα

dodge-challenger-srt-hellcat-vs-chevrolet-camaro-zl1

Αν ζούσες στις ΗΠΑ και ήθελες ένα πανίσχυρο muscle car σε λογική τιμή γι’ αυτά που προσφέρει, τότε ίσως να ήσουν αντιμέτωπος με αρκετά διλήμματα. Ένα από αυτό είναι το «Dodge Challenger SRT Hellcat ή Chevrolet Camaro ZL1;» Η απάντηση είναι εύκολη αν είσαι οπαδός της Dodge ή της Chevrolet, αλλά σε διαφορετική περίπτωση τα δύο αυτοκίνητα έχουν αρκετά κοινά.

Και τα δύο είναι πανέμορφα, πολύ άγρια και φυσικά πολύ δυνατά. Έχουν κάτω από το καπό κομπρεσοράτους V8 κινητήρες, 6,2 λίτρων, με το Hellcat να βγάζει 717 άλογα και 881 N·m ροπής, όταν το ZL1 αποδίδει μέχρι 659 άλογα και 881 N·m, εκ των οποίων στον δρόμο περνούν τα 575 άλογα και 773 N·m.

Η Hennessey, μετά από την κόντρα με την Corvette Z06, θέλει να δει αν το ZL1 μπορεί να τα βάλει με το Hellcat στην ευθεία. Μόνο που υπάρχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την «αγριόγατα»: διαθέτει αυτόματο κιβώτιο.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...