Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, ακούσαμε πολλά λεπτά μελωδίας από τους κινητήρες των supercars. Δε θα μπορούσαμε να κλείσουμε διαφορετικά τη φετινή χρονιά. Πολλά ήταν τα άρθρα που διάβασες και σχολίασες και φέτος, κι εμείς υποσχόμαστε ότι το 2017 θα είναι μια ακόμα καλύτερη χρονιά για το Autoblog.gr.

Το τελευταίο, λοιπόν, άρθρο της χρονιάς δε θα μπορούσε να είναι άλλο από αυτό. Θα ακούσεις εκατοντάδες αυτοκίνητα να μαρσάρουν και να επιταχύνουν στους κόφτες, με τη συνολική διάρκεια να ξεπερνά τα 220 λεπτά! Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι μπορείς να αφήσεις τα videos να παίζουν και ο νέος χρόνος θα σε βρει με κάποια από τις υπέροχες μελωδίες!

 • DarkV12Tdi

  Αποχαιρετάμε το 2016 και σας εύχομαι υγεία, ευτυχία και ευημερία για εσάς και στις οικογένειες σας και είθε να αποκτήσετε ότι επιθυμείτε και να σας φέρει ο Άγιος Βασίλης το δώρο σας :P. Ποτέ ποτό και οδήγηση! Χορτάστε τα μελομακάρονα,τα μπακλαβαδάκια,τις κουραμπιέδες, τα σοκολατάκια σας, και πιείτε αναψυκτικά,λίγο κρασί,ποτό και κάποιος ξεμέθυστος να είναι δίπλα σας και να του δώσετε τα κλειδιά σας να σας πάει στον προορισμό σας με ασφάλεια.

  ΥΓ Σας έφτιαξα και μία που να ταιριάζει με το Autoblogιστικό ύφος που αρμόζει σε εμάς τους αυτοκινητόλαγνους-αυτοκινητόφιλους :P χο χο χο χο https://uploads.disquscdn.com/images/5370e32348105d23bafdbe35fa5065301695bb49d338a0e4d0e5532b53a796a3.jpg

 • manowar
  • Mika

   LOVE!!!

 • Tc

  Να είμαστε όλοι καλά να απολαμβάνουμε όμορφα χιλιόμετρα και να είμαστε γεροί για να δούμε τι άλλο θα σκεφτουν εκεί στη sant’agata για να μας πάρουν τα μυαλά και φέτος.
  Καλή χρονιά εύχομαι σε όλη την ομάδα συντακτών και σχολιαστών!