Ήταν 2014 όταν η Exotic Rides, μία Αμερικάνικη εταιρία απέκτησε τα δικαιώματα των rendering της LaFerrari που είχε σχεδιάσει ο David Williams και είχε ανακοινώσει πως θέλει να βγάλει στην αγορά ένα νέο supercar με όνομα W70.

Δύο χρόνια πέρασαν από τότε και πλέον το W70 είναι γεγονός. Ο σχεδιασμός του αυτοκινήτου θυμίζει αυτόν της LaFerrari, αλλά δεν το κοπιάρει σε βαθμό που να θεωρείται πως το αντιγράφει. Κίνηση παίρνει από έναν LS7 V8 κινητήρα με χωρητικότητα 7 λίτρων και απόδοσης 626 ίππων. Επίσης υπάρχουν και δύο twin-turbo πακέτα που αυξάνουν την ιπποδύναμη στα 900 και 1.200 άλογα. Συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο που στέλνει την κίνηση στους πίσω τροχούς, με το σασί να είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, ενώ η αεραανάρτηση αποτελείται από αγωνιστικά αμορτισέρ, με το σύστημα να καταλαβαίνει μέσω αισθητήρων αν μπροστά από το αυτοκίνητο υπάρχει κάποιο σαμαράκι, έτσι ώστε να ανυψώνει αυτόματα το μπροστά μέρος.

Το μπροστά σπόιλερ, ο διαχύτης, το κάλυμμα του κινητήρα, τα πλαϊνά skirts και οι πλαϊνοί καθρέπτες είναι κατασκευασμένα από carbon. Φρενάρει με δίσκους 355 mm με 8πίστονες δαγκάνες μπροστά και 6πίστονες πίσω και εσωτερικό υπάρχει μια μεγάλη οθόνη αφής του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Η εταιρία δηλώνει πως η παραγωγή του W70 θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα και ήδη έχει δεχτεί 5 παραγγελίες. Η αρχική του τιμή ξεκινά από τις 250.000 δολάρια, με την εταιρία να ζητά προκαταβολή της τάξεως του 50%. Μόλις 70 αυτοκίνητα σχεδιάζει να κατασκευάσει, με το καθένα να απαιτεί 8 μήνες για να κατασκευαστεί.