Μια μωβ Koenigsegg Regera φόρος τιμής στον Prince

Σχετικά άρθρα

O Prince έφυγε από τη ζωή στις 21 Απριλίου του 2016 και η Koenigsegg θέλοντας να αποτίσει φόρο τιμής στον ταλαντούχο τραγουδιστή, ετοίμασε μια ειδική Regera με μωβ carbon.

Αρχικά η εταιρία είχε σκεφτεί να δημιουργήσει μια Regera με μωβ και χρυσαφί χρωματικό συνδυασμό, αλλά τελικά αποφάσισε πως ο χρυσός δεν ήταν κατάλληλος και έτσι τον αντικατέστησε από μαύρο carbon. Υπάρχουν λευκές δαγκάνες φρένων, carbon ζάντες και στο εσωτερικό συναντάμε λευκές δερμάτινες επενδύσεις, carbon διακοσμητικά και μωβ ραφές.

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές και έτσι η μωβ Regera αποδίδει 1.500 άλογα με 2.000 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 2,8 δευτ, τα 0-200 χλμ/ώρα σε 6,6 δευτ, τα 0-300 χλμ/ώρα σε 10,9 δευτ, τα 150-250 χλμ/ώρα σε 3,9 δευτ και έχει τελική ταχύτητα 402 χλμ/ώρα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την Regera μπορείς να διαβάσεις εδώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτή είναι η πρώτη Koenigsegg Jesko Absolut

Έχουν περάσει 4 χρόνια από την ημέρα που η Koenigsegg παρουσίασε την Jesko Absolut στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2020 και σήμερα...

Επική Koenigsegg Jesko με άβαφο carbon σώμα και χρυσά μέρη 24 καρατίων

Ένας από τους 125 ανθρώπους που θα προσθέσουν στη συλλογή τους μια Koenigsegg Jesko την έχει επιλέξει σε έναν επικό συνδυασμό. Συγκεκριμένα έχει διαλέξει...
Autoblog.gr