Στις 24 Φεβρουαρίου η McLaren MP4-32

Σχετικά άρθρα

Καυτές αναμένονται οι τελευταίες ημέρες του Φεβρουαρίου όσον αφορά τις παρουσιάσεις των μονοθεσίων. Οι χειμερινές δοκιμές ξεκινούν στις 27 Φεβρουαρίου, και οι ομάδες θα αποκαλύψουν τα νέα τους μονοθέσια λίγο πριν το πρώτο τεστ. Με τις ημερομηνίες που ξέρουμε τώρα, η Renault θα κάνει την αρχή, παρουσιάζοντας την R.S.17 στις 21 Φεβρουαρίου, η Force India την VJM10 στις 22 Φεβρουαρίου, η Mercedes την W08 στις 23 Φεβρουαρίου και η Ferrari το νέο της όπλο στις 24 του μήνα.

Σήμερα, η McLaren γνωστοποίησε πως η MP4-32 θα δει τα φώτα της δημοσιότητας στις 24 Φεβρουαρίου, δηλαδή η παρουσίαση θα γίνει την ίδια μέρα με αυτή της Scuderia. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι το μέρος, ωστόσο η λογική λέει ότι θα είναι το McLaren Technology Center στο Woking.

Οι Βρετανοί δε θα είναι ικανοποιημένοι με τίποτα λιγότερο από την τέταρτη θέση, ελπίζοντας πως οι Fernando Alonso και Stoffel Vandoorne θα εκμεταλλευτούν όλη την ταχύτητα ενός ανταγωνιστικού μονοθεσίου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu, στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα Calder...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr