Αύριο η Opel θα παρουσιάσει το Crossland X, το μοντέλο που θα αντικαταστήσει το Meriva και ήδη σήμερα διέρρευσαν φωτογραφίες του.

Το Crossland X θα κάνει επίσημο ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο και αφήνοντας πίσω τον πολυμορφικό χαρακτήρα των πρώτων γενεών, μετατρέπεται σε ένα crossover. Θα τοποθετηθεί πάνω από το Mokka X, θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα των επόμενων Peugeot 2008 και Citroen C3 Picasso και θα κατασκευάζεται στο ίδιο εργοστάσιο με αυτά στην Σαραγόσα της Ισπανίας.

Το Crossland X είναι μέρος της στρατηγικής “7 in 17” τις Opel, η οποία περιλαμβάνει 7 νέα μοντέλα μέσα στο 2017. Τον Σεπτέμβριο, στην έκθεση της Φρανκφούρτης, θα παρουσιαστεί ο διάδοχος του Zafira που θα ονομάζεται Grandland X, θα βασίζεται στο πάτωμα του Peugeot 3008 και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της PSA στην Sochaux.

 • Koss

  Καλό φαίνεται μόνο στο ταμπλό θα μπορούσαν να το διαφοροποιήσουν περισσότερο, Astra, Mokka και αυτό έχουν το ίδιο ταμπλό.

 • Μάνος Μαμαλάκης

  Φαίνεται αρκετά ωραίο. Θα μπορούσε να μην έχει και το ίδιο ταμπλό με Astra/Mokka X αλλά τέλος πάντων αλλά και μέσα μια χαρά είναι.

 • ZafMio

  “Φέρνει” πολύ έντονα, στο Peugeot 3008.. Μάλλον, και το 2008 θα είναι μια rebadged version αυτού….

 • Nikpap

  Συμπαθητικο και νεανικο, θα τα παει σιγουρα καλυτερα απο το προγουμενο εμπορικα. Αυτο το τελειωμα στην πισω κολονα δεν μπορω να το χωνεψω ουτε στο meriva ουτε στο astra sw, μονο στο adam φαινεται να δενει αρμονικα…