Η Faraday Future κατά την παρουσίαση του FF 91 διατυμπάνιζε πως το μοντέλο της των 1.050 ίππων είναι γρηγορότερο από το Tesla P100D, μιας και κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα σε μόλις 2,39 δευτερόλεπτα.

Η Tesla δεν άργησε να απαντήσει και έτσι έδωσε στους ιδιοκτήτες των P100D μοντέλων της Ludicrous Plus λειτουργία, η οποία επίσημα επιτρέπει στο Model S να κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα σε 2,4 δευτερόλεπτα, αλλά όπως θα δεις στο video, κάποιος έχει καταφέρει να κάνει 2,389 δευτερόλεπτα. Στο ακόλουθο video μπορείς να δεις τις αντιδράσεις του κόσμου μέσα στο FF 91 με αυτό να επιταχύνει από στάση στα 96 χλμ/ώρα.

Στις σχετικές ειδήσεις η NHTSA έκλεισε την υπόθεση διερεύνησης του Autopilot συστήματος της Tesla, μετά το τραγικό ατύχημα στο οποίο ο Joshua Brown, τον περασμένο Μάιο, έχασε τη ζωή του. Σύμφωνα με την NHTSA δεν θα υπάρξει ανάκληση ασφαλείας στα Tesla που εξοπλίζονται με το Autopilot, μιας και όπως αναφέρει ο οργανισμός, δεν “εντόπισε τυχόν ελαττώματα”. Με απλά λόγια, η NHTSA παραδέχεται πως το Autopilot, λειτούργησε εντός των ορίων του, μιας και δεν αποτελεί ένα πλήρως αυτόνομο σύστημα οδήγησης, αλλά ζητά συνεχώς από τον οδηγό να ελέγχει το αυτοκίνητο, όταν είναι ενεργοποιημένο.