Spy Videos: Mercedes GLE και G63 AMG

Σχετικά άρθρα

Η Mercedes συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης τόσο της GLE, όσο και της G63 AMG. Το πολυτελές τετράπορτο coupe σεντάν αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2018, και να λανσαριστεί μέχρι τα τέλη του ίδιου έτους ή στις αρχές του επόμενου.

Με βάση την νέα ονοματολογία της γερμανικής εταιρίας, το αυτοκίνητο από CLS θα ονομάζεται πλέον CLE, καθώς αποτελεί την coupe έκδοση της E-Class. Σχεδιαστικά θα ακολουθεί την φιλοσοφία των S-Class, E-Class και C-Class, έχοντας ωστόσο κεκλιμένη οροφή. Ενδεχομένως η Shooting Brake έκδοση να καταργηθεί, με την CLE να κατασκευάζεται πάνω στην MRA αρχιτεκτονική και θα φέρει αρκετά χαρακτηριστικά ημιαυτόνομης οδήγησης. Κάτω από το καπό θα συναντάμε εξακύλινδρους και οκτακύλινδρους κινητήρες, ενώ θα προσφέρεται και μια plug-in υβριδική έκδοση.

Σε ότι αφορά την νέα G-Class, αυτή αναμένεται εντός του πρώτου εξαμήνου του 2017 και θα έχει κύριο χαρακτηριστικό το πλατύτερο σώμα κατά 10 εκατοστά, θα προσφέρει φαρδύτερο μετατρόχιο, βελτιώνοντας την οδική συμπεριφορά της. Το βάρος της αναμένεται να μειωθεί κατά 200-400 κιλά, μιας και θα κάνει χρήση χάλυβα υψηλής αντοχής και αλουμινίου, ενώ για πρώτη φορά θα προσφέρεται και με ένα ήπιο υβριδικό σύστημα 48 Volt.

Λόγω των μεγαλύτερων διαστάσεων, θα προσφέρει ακόμη πιο ευρύχωρο εσωτερικό, ενώ μηχανικά θα εξοπλίζεται με V6 και V8 κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου και στη κορυφή της γκάμας θα υπάρξουν οι G63 AMG και G65 AMG. Η νέα G-Class θα φορέσει πνευματική ανάρτηση για πρώτη φορά, με τους ιδιοκτήτες να μπορούν να αυξομειώσουν την απόσταση του αυτοκινήτου από το οδόστρωμα με το πάτημα ενός κουμπιού, με το σύστημα διεύθυνσης να είναι ηλεκτρομηχανικό, και την μπροστά ανάρτηση να διαθέτει πολλαπλούς συνδέσμους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...