H Ferrari διέκοψε τις δοκιμές βρόχινων της Pirelli

Σχετικά άρθρα

Απόρροια του χθεσινού ατυχήματος του Sebastian Vettel, στην ιδιόκτητη πίστα του Fiorano, η ιταλική ομάδα αναγκάστηκε να ακυρώσει την σημερινή, δεύτερη μέρα δοκιμών των βρόχινων ελαστικών της Pirelli, καθώς δεν υπήρχαν τα απαραίτητα ανταλλακτικά για την επισκευή της κατάλληλα τροποποιημένης SF15-T.

O στόχος του συγκεκριμένου διημέρου δοκιμών, ήταν ο Vettel να δώσει πολύτιμες πληροφορίες στην Pirelli για το πώς συμπεριφέρονται τα βρόχινα ελαστικά, με ιδιαίτερη έμφαση τα χαρακτηριστικά προθέρμανσης τους. Και αυτό γιατί στον περσινό αγώνα της Βραζιλίας, υπό βρόχινες συνθήκες, υπήρξαν ζητήματα με την προθέρμανση των ελαστικών, με το θέμα να γίνεται ακόμα μεγαλύτερο το 2017, χάρη στους νέους κανόνες, όπου οι οδηγοί θα ξεκινούν από στάση μετά από περιόδους εμφάνισης του αυτοκινήτου ασφαλείας.

Αυτό σημαίνει ότι οι οδηγοί α κληθούν πιθανότατα να αντιμετωπίσουν να χρησιμοποιήσουν τα βρόχινα ελαστικά με πολύ χαμηλότερες θερμοκρασία, απ’ότι είναι αυτά μετά από την χρήση των κουβερτών. Οι συνθήκες χθες στην Ιταλία ήταν ιδιαίτερα δύσκολες, με τη θερμοκρασία να μην υπερβαίνει τους 5 βαθμούς Κελσίου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...