Συνεργείο παραγωγής “μαϊμού Ferrari και Lamborghini εντόπισαν οι ισπανικές αρχές

Σχετικά άρθρα

Ισπανοί αστυνομικοί εντόπισαν ένα συνεργείο, πλήρως εξοπλισμένο γεμάτο με ανταλλακτικά παλιών αυτοκινήτων της Toyota, τα οποία οι ιδιοκτήτες του συνεργείου θα τα χρησιμοποιούσαν προκειμένου να κατασκευάσουν ρέπλικες των μοντέλων της Ferrari και της Lamborghini.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Girona στην Ισπανία, συνελήφθησαν 3 άτομα, με τη κατηγορία πως χρησιμοποιούσαν ανταλλακτικά από παλιά αυτοκίνητα της Toyota και τα μετέτρεπαν σε “μαϊμού” Ferrari και Lamborghini.

Στο συνεργείο βρέθηκαν τέσσερις ολοκληρωμένες Ferrari, έτοιμες να πουληθούν, ενώ υπό κατασκευή βρισκόταν ακόμη 14.

Οι αρχές ξεκίνησαν την έρευνα στο συγκεκριμένο συνεργείο μετά από καταγγελίες που δέχτηκαν, όταν οι τρεις συλληφθέντες ετοιμάζονταν να πουλήσουν ένα αυτοκίνητο μέσω internet, για το ποσό των 41.000 ευρώ.

Επίσης, η αστυνομία εντόπισε και ένα πλήρως εξοπλισμένο “θερμοκήπιο” καλλιέργειας μαριχουάνας, με 950 φυτά, με το “θερμοκήπιο” να ανήκει στον επικεφαλής της ομάδας.

https://www.youtube.com/watch?v=UJwWPETjv0U

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και το 2013 στη Βαλένθια της Ισπανίας, όταν μέλη κυκλώματος πουλούσαν ρέπλικες της Ferrari και της Aston Martin αξίας 40.000 ευρώ, μετά από μήνυση που είχε καταθέσει η Ferrari.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...