Peugeot Partner Tepee Electric

Σχετικά άρθρα

Η Peugeot στην έκθεση της Γενεύης θα παρουσιάσει το Partner Tepee Electric, την ηλεκτρική έκδοση του ανανεωμένου Partner Tepee που εξοπλίζεται με τον ίδιο ηλεκτροκινητήρα με αυτόν που συναντάμε και στο Partner Electric van.

Το αυτοκίνητο χρησιμοποιεί 2 μπαταρίες ιόντων λιθίου χωρητικότητας 22,5 kWh οι οποίες είναι τοποθετημένες στον πίσω άξονα. Τροφοδοτούν έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 49 kW (67 ίππων) με 200 Nm ροπής, με τις μπαταρίες να φορτίζουν μέσω απλής οικιακής πρίζας σε 8,5 έως 15 ώρες ανάλογα με την παροχή ρεύματος., ενώ με χρήση ταχυφορτιστή, μπορούν να φορτίσουν κατά 80% μέσα σε μόλις 30 λεπτά. Το αυτοκίνητο με τις μπαταρίες πλήρως γεμάτες, έχει αυτονομία 170 χλμ στον κύκλο δοκιμών NEDC.

Το προσθιοκίνητο όχημα μπορεί να μεταφέρει έως και πέντε επιβάτες, με τον χώρο αποσκευών του να αγγίζει τα 1.350 λίτρα, με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων να αυξάνει τον χώρο στα 3.000 λίτρα. Επίσης έχει 78 λίτρα σε κρυφούς χώρους αποσκευών και ο οδηγός μπορεί μέσω ειδικής εφαρμογής στο smartphone του, να δει το επίπεδο φόρτισης των μπαταριών, να χειριστεί εξ’αποστάσεως το σύστημα κλιματισμού και άλλα.

Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν από τον Σεπτέμβριο, με την Peugeot να προσφέρει εγγύηση στις μπαταρίες 8 ετών ή 100.000 χλμ, ενώ στον ηλεκτροκινητήρα δίνει εγγύηση 5 ετών ή 50.000 χλμ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...