Η TechArt ετοίμασε ένα βελτιωτικό πακέτο για τις S εκδόσεις της Porsche 718 Cayman και Boxster, τις οποίες θα έχει στο περίπτερο της στην έκθεση της Γενεύης. Ξεκινώντας από τα μηχανικά, όπως ξέρεις οι 718 φορούν τον 2.5-λίτρων τετρακύλινδρο επίπεδο κινητήρα απόδοσης 350 ίππων και 420 Nm ροπής. Με την περιποίηση του γερμανικού οίκου, πλέον η απόδοση του έχει αυξηθεί κατά 50 άλογα και 60 Nm, κάτι που σημαίνει ότι κάτω από το δεξί πεντάλ έχει 400 άλογα και 480 Nm.

Εξαιτίας αυτού, τα 0-100 χλμ/ώρα γίνονται κατά 0,3 δευτ. πιο γρήγορα, σπάζοντας το φράγμα των 4 δευτ. κατά 0,1 δευτ. Αντίστοιχα για τα 0-200 χλμ/ώρα το αυτοκίνητο πλέον είναι μισό δευτ. πιο γρήγορο, καθώς ολοκληρώνει την διαδικασία σε 14,2 δευτ., με την τελική ταχύτητα να αυξάνεται από τα 285 χλμ/ώρα στα 296 χλμ/ώρα.

Η TechArt προσθέτει νέα εξάτμιση, που βελτιώνει το ηχητικό αποτέλεσμα των αυτοκινήτων, με τις διπλές απολήξεις να είναι από τιτάνιο, έχοντας επένδυση από carbon.

Εκτός από μηχανικές βελτιώσεις, ο οίκος επεμβαίνει και στην εμφάνιση, τοποθετώντας στις Porsche 718 Cayman S και Boxster S ένα νέο αεροδυναμικό κιτ, το οποίο περιλαμβάνει εμπρός splitter, εισαγωγή αέρα ψηλά στον εμπρός προφυλακτήρα, νέα πτερύγια στις πλαϊνές εισαγωγές αέρα, σταθερή αεροτομή, και έναν διαχύτη που ενσωματώνει την εξάτμιση.

Ακόμα, τοποθετεί τις Formula IV ζάντες 21 ιντσών, ενώ χαμηλώνει το ύψος του αμαξώματος κατά 30 χλστ. Τέλος, στο εσωτερικό τοποθετεί carbon επενδύσεις και άλλες λεπτομέρειες, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.