Τουλάχιστον μέχρι το 2025 η Formula 1 στη Ρωσία

Σχετικά άρθρα

Η είσοδος της Ρωσίας στο πρόγραμμα της Formula 1 έγινε το 2014, με τα μονοθέσια να φιλοξενούνται στο Sochi Autodrom, μία πίστα που δημιουργήθηκε γύρω από το Ολυμπιακό Πάρκο. Η χάραξη δεν είναι αυτή που εντυπωσιάζει και οι αγώνες που έχουμε δει εκεί δύσκολα διατηρούνται στη μνήμη μας.

Αυτό ελάχιστη σημασία έχει για τους υπεύθυνους της πίστας, μιας και ανανέωσαν τη σύμβασή τους με τη Formula 1 μέχρι τα τέλη του 2025. Το παλαιότερο συμβόλαιο είχε ισχύ μέχρι το 2020, συνεπώς μιλάμε για μία 5ετη επέκταση. Την ίδια ώρα, η πίστα κέρδισε την υποστήριξη του VTB Group, που αναλαμβάνει τον ρόλο του χορηγού τίτλου, πράγμα που σημαίνει ότι η πληρωμή των τελών δε θα γίνεται από τη ρωσική κυβέρνηση.

Ο υπεύθυνος του αγώνα, Sergey Vorobyov, επισήμανε πως υπάρχει η προοπτική ενός νυχτερινού Grand Prix, αλλά αυτό θα συμβεί μόνο αν ο φωτισμός και όλες οι διαμορφώσεις της πίστας πραγματοποιηθούν από ρωσικές εταιρείες και όχι από αυτές του εξωτερικού.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu, στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα Calder...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr