Pininfarina και Hybrid Kinetic υπέγραψαν συμφωνία 68 εκατ. δολαρίων για την κατασκευή του H600

Σχετικά άρθρα

Μέχρι σήμερα ο οίκος Pininfarina μας έχει δώσει αρκετές teaser φωτογραφίες του H600 concept, του πρωτοτύπου το οποίο που αναπτύχθηκε για το Hybrid Kinetic Group.

Σήμερα, όμως, ο ιταλικός σχεδιαστικός οίκος ανακοίνωσε ότι σύναψε συμφωνία 68 εκατ. δολαρίων με τον όμιλο Hybrid Kinetic, που έχει έδρα το Hong Kong, και σκοπός της συμφωνίας είναι η παραγωγή του H600, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του την επόμενη εβδομάδα, στην έκθεση της Γενεύης.

Η Pininfarina θα παρέχει υποστήριξη στην Hybrid Kinetic για την εξέλιξη του πρωτότυπου σεντάν αυτοκινήτου, βοηθώντας στον σχεδιασμό, στην μηχανολογία, και την επικύρωση του sedan. Το πολυτελές πρωτότυπο θα είναι ηλεκτρικό, με την εταιρία να δηλώνει μονάχα πως το πρωτότυπό της διαθέτει “φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία”.

Η συμφωνία θα έχει ισχύ 46 μήνες, με την Hybrid Kinetic να είναι προμηθευτής, κατασκευάζοντας ηλεκτρικούς κινητήρες και μπαταρίες, καθώς και ηλεκτρικά λεωφορεία, με το δικό της εμπορικό σήμα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...

Genesis G80 EV Magma Concept

Στο περίπτερο της Genesis στην έκθεση του Πεκίνου βρίσκεται το G80 EV Magma Concept, με το πρωτότυπο να ξεχωρίζει από το νέο bodykit κατασκευασμένο...