Renault Clio Pro+ και Business στην Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Renault ανακοίνωσε την διάθεση των Clio Pro+ και Clio Business στην Ελλάδα, με τα δύο μοντέλα να συνοδεύονται από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και οι τιμές τους ξεκινούν από τις 11.657 ευρώ (PRO+) και 12.403 (Business) χωρίς Φ.Π.Α. και Ε.Τ.Τ.

Το Clio Business διαθέτει τα χαρακτηριστικά που συναντάμε στα Clio Pro+ (ανοικτά πίσω πλαϊνά τζάμια, ωφέλιμος όγκος 1m3), διαθέτοντας επιπλέον –για πρώτη φορά σε επαγγελματικό όχημα- εξοπλισμό, φινίρισμα και δυνατότητες προσωποποίησης (χρωματικούς συνδυασμούς, διακοσμητικές λεπτομέρειες, ζάντες ελαφρού κράματος, κτλ.) που συναντάμε συνήθως σε πλήρως εξοπλισμένες επιβατικές εκδόσεις μοντέλων.

Το Clio Business διαθέτει το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Media NAV Evo με σύστημα πλοήγησης, οθόνη αφής 7’’ και το σύστημα ECO2. Κίνηση παίρνει από τον 1.5 dCi πετρελαιοκινητήρα των 90 ίππων με μέση κατανάλωση καυσίμου 3,3 λίτρα/100χλμ, ενώ χρειάζεται service κάθε 30.000χλμ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κλειστή μέχρι την 1η Μαΐου η σήραγγα “Μαλακάσι Α” της Εγνατίας Οδού

Η σήραγγα στην Κατάρα, "Μαλακάσι Α", παρόλο που δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στατικότητας, θα παραμείνει κλειστή μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου, προκειμένου να...