Κάποιο ντροπιαστικό λάθος έχει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ασφαλείας!

Σχετικά άρθρα

Κάποιοι θα το δουν αμέσως, κάποιοι θα το παρατηρήσουν μετά από κάποια δευτερόλεπτα, και κάποιοι άλλοι ούτε θα πάει εκεί το μάτι τους. Η συγκεκριμένη Porsche Cayenne αποτελεί το αυτοκίνητο ασφαλείας του αυστραλιανού πρωταθλήματος V8 Supercars, και παραδόθηκε από την γερμανική εταιρία. Για κακή της τύχη, όμως, έχει ένα τυπογραφικό λαθάκι στην λέξη “safety”, καθώς όπως βλέπεις γράφει “saftey”.

Κάνοντας μια μικρή έρευνα στο αμερικάνικο urban dictionary (κοινώς slang ή καθομιλουμένη) αυτός όρος χρησιμοποιείται για την έκφραση που παίρνεις αμέσως μετά από όταν “αερίζεσαι”, και δεν θέλεις να “φας ξύλο” από τους γύρω σου. Δεν μπορώ να στο εκφράσω περισσότερο “ευγενικά”, γι’αυτό αν θες μπες εδώ.

Η παραπάνω φωτογραφία “κατέβηκε” τόσο γρήγορο, όσο ήταν αρκετό ώστε να κάνει τον γύρω του κόσμου, αλλά τουλάχιστον διορθώθηκε άμεσα. Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ ακόμα γελάω. Shit happens….

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Η Porsche καταργεί τις 718 Boxster και 718 Cayman στην Ευρώπη

Η Porsche καταργεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση τις τρέχουσες γενιές των 718 Boxster και 718 Cayman για τον ίδιο λόγο που κατήργησε και την προηγούμενη...
Autoblog.gr