Το νέο Compass μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο στην έκθεση του Λος Άντζελες τον Νοέμβριο κάνει Ευρωπαϊκή πρεμιέρα στην έκθεση της Γενεύης. Το μοντέλο προσφέρεται με 17 συνδυασμούς συστημάτων μετάδοσης κίνησης διαθέτει τον αυθεντικό σχεδιασμό Jeep, προσφέροντας την καλύτερη 4X4 off-road ικανότητα στην κατηγορία.

Εκτός από το Compass, η Jeep στην Γενεύη θα παρουσιάσει αρκετές ειδικές εκδόσεις για όλα τα μοντέλα της. Το Wrangler Rubicon Recon διαθέτει βελτιωμένα off-road χαρακτηριστικά και θα αρχίσει να πωλείται στην Ευρώπη κατά το δεύτερο τρίμηνο έτους. Επιπλέον το Wrangel και το Grand Cherokee αποκτούν εκδόσεις Night Eagle και θα διαθέτουν μαύρα προστατευτικά, νέες μαύρες ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών και σήματα με το όνομα της έκδοσης. Στο εσωτερικό και τα δύο μοντέλα διαθέτουν μαύρα δερμάτινα καθίσματα με μαύρες ραφές αλλά και δερμάτινο τιμόνι με γκρι ραφές.

Το Grand Cherokee Night Eagle διατίθεται με τον 3,0 λίτρο MultiJet II με 250 άλογα και τον 3,6 λίτρων V6 βενζίνης με 286 άλογα. Το Wrangler διατίθεται με τον 2,8 ντίζελ με 200 άλογα και τον 3,6 λίτρων V6 βενζίνης με 284 άλογα.

Στο περίπτερο της εταιρείας εκτός από όλα αυτά τα μοντέλα θα υπάρχουν οι Moparized εκδόσεις του Wrangler Rubicon, Cherokee Overland και του Renegade.