Η Toyota υπαινίσσεται νέο MR2

Σχετικά άρθρα

Στην δεκαετία του 1990, η Toyota προσέφερε τρία σπορ μοντέλα στην αγορά. Supra, Celica και MR2 ήταν τα αυτοκίνητα που σκόρπιζαν χαμόγελα και τώρα σύμφωνα με τον Tetsuya Tada, η ιαπωνική εταιρία σκέφτεται σοβαρά να προσθέσει ακόμη ένα σπορ μοντέλο στη γκάμα της, έτσι ώστε να προσφέρει ξανά τρία τέτοια μοντέλα στο κοινό.

Μετά το GT86 και την Supra, ο Tada, επικεφαλής μηχανικός της Toyota, αλλά και της Gazoo Racing υπαινίχθηκε σε δηλώσεις του πως η ιαπωνική εταιρία ετοιμάζει ένα νέο σπορ μοντέλο “το συντομότερο δυνατόν” που θα αντικαταστήσει το MR2.

Το νέο μοντέλο θα παραμείνει κεντρομήχανο και θα ενσωματώνει υβριδική τεχνολογία προερχόμενη από την εμπειρία της Toyota στα αγωνιστικά LMP1 του Le Mans. Το πότε αναμένεται στη παραγωγή, είναι κάτι που κανείς δεν το γνωρίζει να το πει, εκτός από τους ανθρώπους της Toyota. Πάντως, μην περιμένεις αυτό να συμβεί νωρίτερα από το 2020.

ΠηγήEvo.co.uk

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...