Το VW Golf GTI TCR αναβαθμίζεται

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen έκανε γνωστό πως αναβάθμισε το αγωνιστικό Golf GTI TCR για την σεζόν 2017. Το αγωνιστικό πλέον διαθέτει βελτιωμένη αεροδυναμική χάρη στον νέο μπροστά προφυλακτήρα με τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, στα φαρδύτερα φτερά, στον νέο πίσω διαχύτη και στη νέα αεροτομή.

Κίνηση παίρνει από τον 2,0-λιτρο turbo κινητήρα βενζίνης ο οποίος αποδίδει 350 άλογα, 20 περισσότερα από πέρυσι και συνδυάζεται με ένα εξατάχυτο σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων με paddles στο τιμόνι.

Το αγωνιστικό πέρυσι κατάφερε και πήρε 17 νίκες και δύο πρωταθλήματα. Σύμφωνα με την Volkswagen Motorsport, το Golf GTI TCR μπορεί να συμμετέχει στα πρωταθλήματα ADAC TCR στη Γερμανία, TCR Ασίας, TCR Μέσης Ανατολής και TCR Σκανδιναβίας. Το κόστος του αγωνιστικού ανέρχεται στα 90.000 ευρώ χωρίς φόρους, με την VW να σχεδιάζει να πουλήσει κοντά στις 50 μονάδες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tο Σεπτέμβριο τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του VW Transporter

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Volkswagen ξεκίνησε την teasing καμπάνια του νέου Transporter (T7), για να ανακοινώσει σήμερα ότι το μοντέλο θα αποκαλυφθεί...

Η VW παρουσιάζει τα ID.3 GTX και ID.7 GTX Tourer

Τις γρήγορες GTX εκδόσεις των ID.3 και ID.7 Tourer παρουσίασε σήμερα η Volkswagen. Ξεκινώντας από το ID.3 GTX, είναι πισωκίνητο και στην έκδοση GTX...
Autoblog.gr