Η Citroen παρουσίασε το ηλεκτρικό E-Berlingo Multispace

Σχετικά άρθρα

Δύο χρόνια μετά το λανσάρισμα του ανανεωμένου Berlingo, η Citroen παρουσιάζει σήμερα την πλήρως ηλεκτρική έκδοση του μοντέλου. Το ονομάζει E-Berlingo Multispace, και με αυτό διευρύνει τη γκάμα των ηλεκτρικών της μοντέλων.

Μηχανικά το αυτοκίνητο χρησιμοποιεί έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 66 ίππων και 200 Nm ροπής, δίνοντας στο αυτοκίνητο τη δυνατότητα να έχει τελική ταχύτητα 110 χλμ/ώρα. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 22,5 kWh και δεν επηρεάζει τις εσωτερικές διαστάσεις. Σύμφωνα με την εταιρία, ο μέσος Ευρωπαίος οδηγός διανύει λιγότερα από 100 χλμ. ημερησίως, κάτι που σημαίνει ότι τα 170 χλμ. της ηλεκτρικής αυτονομίας είναι αρκετά, με το 50% της φόρτιση των μπαταριών να απαιτεί μόλις 15 λεπτά, με τον ταχυφορτιστή CHAdeMO.

Το Berlingo έχει πουλήσει από το 1996 πάνω από 2,9 εκατ. αυτοκίνητα, με το ηλεκτρικό μοντέλο να μην έχει αισθητικές διαφορές σε σχέση με τα συμβατικά μηχανικά σύνολα, ενώ στο εσωτερικό συναντάμε σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 7″, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος και το σύστημα Active City Brake. Επιπλέον, ο οδηγός έχει στην διάθεση του μια εφαρμογή για να μπορεί να ελέγχει την κατάσταση του αυτοκινήτου, από το κινητό του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...