Τον Μάιο του 2016 η ιαπωνική εταιρία είχε ανακοινώσει ότι θα μετονομαστεί σε Subaru Corporation, από Fuji Heavy Industries, με την μητρική εταιρία να θέλει να επωφεληθεί από την αναγνώριση του εμπορικού σήματος της ταχέως αναπτυσσόμενης μάρκας, της Subaru.

Αυτό ισχύει από σήμερα, 1η Απριλίου, με την εταιρία να βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία. Να σου θυμίσω ότι εκτός από την επιτυχία της στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, η Subaru Corporation, σαν όμιλος, εκτός των άλλων ασχολείται με την αεροναυπηγική, με την κατασκευή βιομηχανικών προϊόντων, καθώς και με την ναυπήγηση πλοίων.

  • SAMURAI-66

    Γνωστη σε ολο τον πλανητη για τα τετρακινητα της και με αναγνωρισμενη αξια εκανε την σωστη επιλογη να μετονομασει το βιομηχανικο συγκροτημα σε αυτο του τομεα των αυτοκινητων για να εχει ολοκληρωμενα υψηλη εκτιμηση στο σημα της..σωστη επιλογη.
    Υ.Γ…..Το παρον αρθρο που κανει γνωστο το μεγεθος της fuji heavy industries ειναι ισως η καλυτερη απαντηση σε αυτον που ονομασε μαγαζακι την subaru…ετσι για να γνωριζουν και να μαθουν λιγο περισσοτερα οσοι δεν εχουν ιδεα!

  • Φωτόνιον

    Ωραία τα Subaru και σκυλιά. Η μοναδική μάρκα κατ εμέ που θα έπρεπε να κατασκευάζει crossovers (λόγω διάταξης κινητήρα και τερακίνησης).