Το νέο μοντέλο της David Brown Automotive θα παρουσιαστεί μέσα στην εβδομάδα

Σχετικά άρθρα

Την προηγούμενη εβδομάδα η David Brown Automotive ανακοίνωσε ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα παρουσιάσει το δεύτερο μοντέλο της, το αναφέρει ως Project 2. Σήμερα, όμως, μαθαίνουμε ότι τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν την τρέχουσα εβδομάδα στο Λονδίνο, δίνοντας μας κάποιες λεπτομέρειες για αυτό.

Το δεύτερο μοντέλο της βρετανικής εταιρίας θα τοποθετηθεί κάτω από Speedback GT, το οποίο κοστίζει από 495.000 λίρες, χωρίς να γίνεται σαφές πόσο φθηνότερο θα είναι, με την εταιρία να έχει ως στόχο να κάνει την διαφορά, όσον αφορά τον όγκο παραγωγής. Οι παραδόσεις του θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο, με την εταιρία να εργάζεται πάνω σε αυτό για περισσότερο από έναν χρόνο.

Και αυτό θα διαθέτει κλασσικό στυλ και σύγχρονη τεχνολογία, ενώ για την ώρα δεν είναι γνωστά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, με την David Brown Automotive να μετακομίζει σε ένα νέο εργοστάσιο στο Silverstone, το οποίο θα έχει ετήσια παραγωγική δυνατότητα 100 αυτοκινήτων. Το νέο μοντέλο θα είναι πλήρως χειροποίητο, ενώ η εταιρία θα προσφέρει πλήρη παραμετροποίηση του, όπως ακριβώς κάνει και με το Speedback. Θα είναι διαθέσιμο σε αρκετά επίπεδα εξοπλισμού, επιτρέποντας στους πελάτες να επιλέξουν αυτό αυτό που ακριβώς θέλουν, ενώ θα υπάρχει νέα παλέτα χρωμάτων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...