Η συγκεκριμένη επένδυση είναι μέρος του σχεδίου της ιαπωνικής εταιρίας να “ρίξει” 10 δις δολάρια στα εργοστάσια της στις Η.Π.Α. τα επόμενα 5 χρόνια. Τα 1,33 δις δολάρια στο εργοστάσιο στη πόλη Georgetown θα υποστηρίξουν την παραγωγή της επόμενης γενιάς του Camry, το οποίο θα βασίζεται σε μια νέα παγκόσμια πλατφόρμα, με το συγκεκριμένο εργοστάσιο να είναι το μεγαλύτερο της Toyota, και να κατασκευάζει 500.000 οχήματα ετησίως.

Η Toyota αναφέρει ότι η επένδυση θα συμβάλει στη νέα διαδικασία παραγωγής, η οποία θα αποτελείται από ένα πιο ευέλικτο περιβάλλον παραγωγής, έτσι ώστε να συναρμολογεί καλύτερα αυτοκίνητα, και να ανταποκρίνεται πιο γρήγορα στους πελάτες. Το εργοστάσιο του Κεντάκι απασχολεί περίπου 8.200 εργαζομένους.

 • εγω παντως το κεντακι το ξερω απο τα KFC !!!!! :-P
  τωρα θα ξερω οτι και η ΤΟΥΟΤΑ θα εχει και ενα εργοστασιο !!!! χααχααχ

 • εγω παντως το κεντακι το ξερω απο τα KFC !!!!! :-P
  τωρα θα ξερω οτι και η ΤΟΥΟΤΑ θα εχει και ενα εργοστασιο !!!! χααχααχ

  • ΙΔΗΣ

   Και από το Kentucky Bourbon, τόσο Jim Beam έχουμε πιει στα ντέρτια μας:ρρ

  • Αχαχσχαχαχαχ δεν το ήξερα αυτο !!!! Ειμαι πιο πολυ του φαγητού !!’ν ???

 • SAMURAI-66

  Στην πλουσια αμερικη τα δισ. κανουν χρυσες δουλειες απο τους γιαπωνεζους στην αυτοκινητοβιομηχανια.
  Στην ελλαδα παλι ανυδρο το περιβαλλον και ψυχη ζωσα δεν πλησιαζει ουτε σε σπιρτα να επενδυσει.
  Κατι για το καζινο του λας βεγκας caesars διαβαζω που σκεφτεται να κανει μοναδες 1-3 δισ. ευρω αλλα και αυτο ειναι δημοσιευμα χωρις επιβεβαιωση
  Αν γινει μαλιστα σε κατασταση γενικευμενης δυστυχιας και οικονομικης ασφυξιας σε πρωτογνωρα επιπεδα για την χωρα μας οπως τα σημερινα το γεγονος θα θυμιζει κατι απο κουβα του δικτατορα μπατιστα πριν την επανασταση του φιντελ καστρο την δεκαετια του 1950 που εμοιαζε καζινο πλουσιων αμερικανων με φτωχους αυτοχθονες…..υπεροχα!!

 • Mrdesperado32

  ωχ

 • καλο πιανει τον τραμπ …