Στην έκθεση της Νέας Υόρκης η Buick παρουσίασε το νέο Enclave, το οποίο γίνεται το πρώτο μοντέλο της που φορά το σήμα της νέας υπομάρκας Avenir. Η νέα γενιά του δημοφιλούς crossover αποκτά φρέσκια όμορφη και κομψή εμφάνιση, με το Enclave Avenir να διαθέτει LED φωτιστικά σώματα με αυτόματη λειτουργία της μεγάλης σκάλας να βρίσκεται στον βασικό εξοπλισμό.

Το μήκος του φτάνει τα 5.189 μέτρα (+61 mm από τη προηγούμενη γενιά), με το μεταξόνιο να αυξάνεται κατά 51 mm και να αγγίζει τα 3.071 mm. Παρά την αύξηση των διαστάσεων, το νέο μοντέλο ζυγίζει λιγότερο κατά 166 κιλά, φτάνοντας τα 1.977.

Χρησιμοποιεί την C1XX πλατφόρμα που συναντάμε και στο νέο Chevrolet Traverse και κίνηση παίρνει από έναν V6 3,6-λίτρων κινητήρα με Start/Stop απόδοσης 302 ίππων με 353 Nm ροπής και συνδυάζεται με ένα 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο που στέλνει την κίνηση είτε στους δύο, είτε σε όλους τους τροχούς.

Στο εσωτερικό μπορεί να μεταφέρει έως και 7 επιβάτες με τους μπροστά να κάθονται σε κλιματιζόμενα καθίσματα, με την μεσαία σειρά καθισμάτων να είναι θερμαινόμενη. Υπάρχει τριζωνικός κλιματισμός, αρκετοί χώροι αποσκευών, ενεργό cruise control, σύστημα αυτόνομης πέδησης, βοηθός διασταυρώσεων, σύστημα αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας, με την κορυφαία έκδοση να διαθέτει οθόνη προβολής εικόνας της κάμερας οπισθοπορείας στον εσωτερικό καθρέπτη, σύστημα καμερών 360 μοιρών και κρυφό ατμοσφαιρικό φωτισμό.