Επίσημο: Chevrolet Traverse 2018

Σχετικά άρθρα

Η General Motors, εκτός από το GMC Terrain, έκανε τα αποκαλυπτήρια και του νέου Chevrolet Traverse στην έκθεση του Detroit, με την δεύτερη γενιά του μεγάλου SUV να είναι διαθέσιμη στην αμερικάνικη αγορά από το ερχόμενο φθινόπωρο.

Το νέο Traverse διαθέτει έναν ριζικά ανανεωμένο σχεδιασμό, και είναι τεράστιο. Το μήκος του αγγίζει τα 5,2 μέτρα, με το μεταξόνιο του να φτάνει σχεδόν τα 3,1 μέτρα, κάτι που το καθιστά μεγαλύτερο από το Chevrolet Tahoe. Η μόνη πλέον πρακτική διαφορά του Traverse από το τελευταίο είναι η μικρότερη ελκτική του ικανότητα, ενώ ταυτόχρονα κόβει τους δεσμούς του από τα GMC Acadia και Buick Enclave, καθώς το μήκος του είναι σχεδόν 22 εκατ. μεγαλύτερο.

Μηχανικά το νέο Traverse θα κινείται με έναν ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα, 3,6-λίτρων V6, απόδοσης 305 ίππων και 352 Nm ροπής, με την κίνηση να μεταφέρεται στον εμπρός άξονα ή σε όλους τους τροχούς. Ακόμα, θα υπάρχει ο ασθενέστερος 2-λιτρος turbo κινητήρας, απόδοσης 255 ίππων και 400 Nm ροπής, με την κίνηση να μεταφέρεται αποκλειστικά στον εμπρός άξονα. Και οι δύο κινητήρες συνδυάζονται με ένα 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, που διαθέτει stop/star τεχνολογία.

https://youtu.be/xmyERG_QOxA

Το αυτοκίνητο διαθέτει άφθονες τεχνολογίες ασφαλείας, όπως το σύστημα surround vision, το front pedestrian braking, το forward collision alert και το αυτόματο φρενάρισμα. Στο εσωτερικό συναντάμε δερμάτινες επενδύσεις, σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας myLink με οθόνη αφής 7″ ή 8″ που υποστηρίζει Apple Carplay και Androi Auto, OnStar 4G LTE WiFi hotspot, αρκετές USB θύρες κλπ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα