Γεια σου Citroen C5 Aircross!

Σχετικά άρθρα

Η Citroen την επόμενη εβδομάδα στην έκθεση της Σαγκάη θα παρουσιάσει το C5 Aircross και σήμερα διέρρευσαν ήδη επίσημες φωτογραφίες του αυτοκινήτου. Πρόκειται για την έκδοση παραγωγής του Aircross Concept που είδαμε πίσω το 2015 και όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες, ο σχεδιασμός έχει γίνει ηπιότερος σε σχέση με το πρωτότυπο, φέροντας λεπτά LED φωτιστικά σώματα, χρωμιομένα διακοσμητικά, ράγες οροφής και μεγάλες ζάντες.

Κατασκευάζεται πάνω στην EMP2 πλατφόρμα και αναμένεται να εξοπλίζεται με έναν 1.600αρη και έναν 1800αρη κινητήρα βενζίνης απόδοσης 167 και 204 ίππων που θα συνδυάζονται με 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Αργότερα στην αγορά της Κίνας θα προσφέρεται και ένας 2,0-λιτρος κινητήρας, ενώ στην Ευρώπη θα υπάρχουν διαθέσιμοι και κινητήρες πετρελαίου.

Οι πωλήσεις του Citroen C5 Aircross θα ξεκινήσουν στη Κίνα κατά το 3ο τρίμηνο του έτους, με την τοπική παραγωγή να γίνεται στο εργοστάσιο της κοινοπραξίας Dongfeng-PSA. Στην Ευρώπη θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Citroen στο Rennes της Γαλλίας από το 2018.

ΠηγήAutoweek
ΠηγήAutohome

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...