Τον Φεβρουάριο του 2016 ο Alexander Malyshev παρουσίασε τη πρότασή του για το πως φαντάζεται ο ίδιος το αυτοκίνητο του μέλλοντος. Ένα όχημα περίπου στο μέγεθος ενός Smart ForTwo, που μπορεί να μεταφέρει έως και 4 επιβάτες μαζί με τις αποσκευές τους.

14 μήνες μετά, το πρωτότυπο έχει αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά. Βασίζεται σε ένα σωληνωτό πλαίσιο και χρησιμοποιεί για την κατασκευή του αμαξώματος πολυμερή ώστε να απορροφάται αποτελεσματικά η ενέργεια σε περίπτωση ατυχήματος. Κάτω από το πρακτικά ανύπαρκτο καπό, βρίσκεται είτε ένας συμβατικός turbo 1.500αρης κινητήρας που χαρίζει χρόνο στα 0-100 χλμ/ώρα σε 8,7 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 140 χλμ/ώρα, είτε ένα υβριδικό/ηλεκτρικό σύστημα με τις μπαταρίες σε αυτή την περίπτωση, να είναι τοποθετημένες στο πάτωμα του αυτοκινήτου, κάτω από το καθίσματα και να εξασφαλίζουν αυτονομία της τάξης 400 χιλιομέτρων.

Το εσωτερικό, είναι μινιμαλιστικό αλλά λειτουργικό και προσφέρει εφάμιλλους χώρους με αυτούς μιας BMW 5-Series. Έχει μήκος κάτι λιγότερο από 2,7 μέτρα με την απόσταση από το έδαφος να φτάνει τα 18 εκατοστά. Ο Ρώσος έχει δημιουργήσει μάλιστα και ορισμένες εκδόσεις του μοντέλου, όπως το Mirrow StyleT που είναι εμπνευσμένο από το Ford Model T, αλλά και το Mirrow Paradox που υιοθετεί ένα φουτουριστικό σχεδιασμό, διατηρώντας το boxy σχήμα για να μεγιστοποιήσει τους διαθέσιμους χώρους στο εσωτερικό της καμπίνας. Μέσα σε αυτό μπορεί να χωρέσει ένα snowboard, ένα ποδήλατο όπως και μεγάλες βαλίτσες, ενώ κάτω από τα καθίσματα στην βενζινοκίνητη έκδοση υπάρχει χώρος να χωρέσουν 800 κουτάκια Red Bull.

Είναι αναμφίβολα μια ενδιαφέρουσα πρόταση για ένα αυτοκίνητο πόλης, αλλά μένει να δούμε κατά πόσον το project έχει μέλλον σε ένα τέτοιο ανταγωνιστικό κόσμο του αυτοκινήτου.