Στις 25 του μηνός άνοιξε τις πύλες της η έκθεση επαγγελματικών οχημάτων στο Birmingham της Αγγλίας, και η Mitsubishi έδωσε το παρόν με ένα ειδικά διαμορφωμένο L200. Το οne-off αυτοκίνητο ονομάζεται Project Swarm, και με αυτό γίνεται το ντεμπούτο του προγράμματος Special Vehicle Projects (SVP) της ιαπωνικής εταιρίας.

Όπως βλέπεις το L200 έχει μετατραπεί σε “τέρας”, που μοιάζει σε αγωνιστικό του Dakar, και διαθέτει νέους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, εξωτερικό roll cage, μεγαλύτερους θόλους, νέες ζάντες με ελαστικά που φουσκώνουν μόνα τους, ενώ νέα είναι και η ανάρτηση, κατάλληλη για δύσκολες αποστολές. Ακόμα, υπάρχουν επιπλέον LED φωτιστικά σώματα, ένα βίντσι κλπ.

Και μπορεί το Project Swarm να μην βγει στην παραγωγή, η ιαπωνική εταιρία, όμως, έδειξε στην ίδια έκθεση το Barbarian SVP, το οποίο θα παραχθεί σε 250 μονάδες, με τις βαμμένες στο μπλε Electric Blue, και οι άλλες μισές στο μαύρο Cosmos Black χρώμα. Αυτό βασίζεται στην διπλοκάμπινη έκδοση, και πατάει σε 17άρες ζάντες, διαθέτει νέα εμπρός μάσκα, custom πλαϊνά σκαλοπάτια, κλπ.