Νέα, πιο αποκαλυπτική, teaser φωτογραφία του Hyundai Kona

Σχετικά άρθρα

Στις αρχές του μήνα η Hyundai έδωσε την πρώτη teaser φωτογραφία του νέου της μοντέλου, το οποίο ονομάζει Kona. Σήμερα, και μετά από τις απαραίτητες δοκιμές εξέλιξης στο Nurburgring, σήμερα η Κορεάτικη εταιρία μας δίνει την δεύτερη -και πιο αποκαλυπτική- teaser φωτογραφία του νέο συμπαγούς crossover που ετοιμάζει.

Αυτό θα παρουσιαστεί αργότερα μέσα στο καλοκαίρι, και θα τοποθετηθεί απέναντι από τα Nissan Juke, Renault Captur, Opel Mokka X και τα υπόλοιπα μοντέλα της κατηγορίας, γι’αυτό και φαίνεται να έχει εκκεντρικό σχεδιασμό, με δύο σειρές LED φωτιστικών σωμάτων, ενώ η μεγάλη εξάγωνη μάσκα παίζει κυρίαρχο ρόλο στο εμπρός μέρος.

Το όνομα του αυτοκινήτου προέρχεται από την ομώνυμη περιοχή στο μεγάλο νησί της Χαβάης, με το αυτοκίνητο να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο ώστε η κορεατική εταιρία να γίνει η μεγαλύτερη ασιατική αυτοκινητοβιομηχανία στην Ευρώπη μέχρι το 2021, με την κυκλοφορία 30 νέων μοντέλων και παραγώγων.

Τεχνικές λεπτομέρειες δεν έχουν κυκλοφορήσει, αλλά η Hyundai αναφέρει ότι το Kona θα έχει υπερυψωμένη θέση οδήγησης, ενώ προαιρετικά θα προσφέρεται και με σύστημα τετρακίνησης. Μηχανικά, η λογική θέλει το μοντέλο να δανείζεται την πλατφόρμα του i20, η οποία θα τροποποιηθεί καταλλήλως και κίνηση θα παίρνει από τους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου που συναντάμε στο i30.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...